Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Fira Marítima de la Costa Daurada

divendres 18 abril 2008

Del 22 al 25 de maig celebrarem a Cambrils la primera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada que neix sota el principi de col·laboració entre les àrees de Promoció econòmica dels Ajuntaments de Salou i Cambrils.

Tant Salou com Cambrils organitzàvem des de fa uns anys, esdeveniments firals de temàtica nàutica i marinera en cadascun dels municipis de referència. Amb l'objectiu de servir millor els interessos generals i seguint criteris d'eficiència econòmica, hem aglutinat esforços i aquest any us plantegem conjuntament, la proposta de la Fira Marítima de la Costa Daurada.

Aquest esdeveniment tindrà una periodicitat anual i es portarà a terme alternativament en un dels dos municipis organitzadors. Aquesta primera edició es celebrarà a Cambrils a la zona del Moll de Ribera i la propera, es portarà a terme al Passeig de Jaume I de Salou.

Aquest projecte ens permetrà consolidar aquest esdeveniment com una fira de referència del sector i aconseguir així un major impacte promocional en el territori. L'objectiu de la Fira Marítima de la Costa Daurada és el d'esdevenir l'aparador de les activitats econòmiques relacionades directa o indirectament amb el Mar que garanteixi a tots/es els/les expositors/ores l'assistència massiva de visitants amb una actitud positiva. Durant els quatre dies que dura la fira, les empreses expositores disposaran d'un espai propi on establir relacions comercials, accions de venda i relacions públiques.

Amb aquesta voluntat, posem a la disposició dels expositors en el recinte firal a l'aire lliure, espais d'exhibició ubicats segons el plànol que us adjuntem. Aquests plànols preveuen la possibilitat d'exposició en carpes així com la mostra flotant i en sec dels vostres productes, al mateix temps que us obrim la possibilitat de participar-hi a través d'altres vies com poden ser el patrocini d'espais o la organització d'activitats de dinamització durant els dies en els quals es portarà a terme la Fira.

Per tot això, us encoratgem a participar-hi de la forma que creieu més adient. Per més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb l'Àrea de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Salou i de Cambrils a través dels correus electrònics firamaritima@salou.org o firamaritima@cambrils.org i en el telèfon 977-309214 on trobareu a la vostre disposició un equip humà per ajudar-vos a fer que la vostra participació en la Fira Marítima de la Costa Daurada sigui tot un èxit.

Tots els interessats en participar en l'edició d'enguany, cal que retornin les sol·licituds degudament omplertes abans del dia 30 d'abril a l'àrea de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Salou.

Normes de participació (0,05 Mb)

Sol·licitud de participació (0,08 Mb)

Plànol (0,60 Mb)

Document Actions