Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

FORMALITZADA LA CONCESSIÓ D'ÚS D'UNS TERRENYS PER A LA CONSTRUCCIÓ I EXPLOTACIÓ D'UNA RESIDÈNCIA PER A LA GENT GRAN

dimarts 05 abril 2005

L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el representant de l'empresa adjudicatària UTE, Àngel M. Barberán, han signat el contracte mitjançant el qual l'Ajuntament li fa cessió d'ús privatiu per un termini de 75 anys d'uns terrenys municipals a la zona d'equipaments del PPR-1, per a la construcció i explotació d'una residència per a la gent gran i els seus serveis complementaris.
Els terrenys que l'acolliran tenen una superfície de 10.000 m2; i la proposta contempla la construcció de dues edificacions: una destinada a residència (centre socio-sanitari assistit) i centre-hospital de dia, de 6.960 m2 de superfície construïda; i l'altra a habitatges tutelats amb serveis, de 7.850 m2.
Segons la Regidoria de Governació de l'Ajuntament, la previsió és que a finals d'any pugui estar enllestit el projecte constructiu i atorgada la corresponent llicència d'obres.
Segons el contracte, l'empresa adjudicatària haurà de satisfer un cànon anual i un cop finalitzat el termini d'explotació, els béns i patrimoni revertiran íntegres al municipi, incloses les instal·lacions.

Document Actions