Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Francisco Javier García Cuenca, pregoner de les Nits Daurades: ‘Esteu construint el dia de demà amb un model turístic ben pilotat, treballat amb el cor, el cap i on també hi ha lloc per a les emocions’

divendres 06 agost 2021

L’acte del pregó que dona inici al període festiu ha tingut lloc avui divendres, al vespre, als jardins del Patronat Municipal de Turisme, al Xalet Torremar; i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i la Corporació al complet, a més d’altres autoritats i personalitats del territori

En el seu discurs, l’alcalde ha remarcat ‘el transcendental moment que viu Salou amb aquesta festa, perquè les circumstàncies ens han conduït a tots a un gran esforç col·lectiu per anar superant una situació de crisi, sense precedents’

Per la seva banda, el pregoner ha fet referència al gran treball realitzat per Salou per esdevenir un municipi turístic sostenible, assegurant que els projectes de la ciutat ‘situaran Salou en una posició de benestar i atractiu turístic a l’abast de molt poques destinacions al món’

 

Salou ha donat avui divendres, dia 6 d’agost, al vespre, el tret de sortida a la programació de les Nits Daurades, que se celebraran al municipi, fins al proper diumenge, 15 d’agost. Ho ha fet a través del pregó d’inici de festes, a càrrec de l’alacantí Francisco Javier García Cuenca, president de l’Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), el qual promou les aplicacions de noves tecnologies i els bons costums entre el sector turístic; i que, a més, és la secretaria tècnica de l’Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa (AMT), formada per vuit municipis, entre els quals es troba Salou. El pregoner també és vicepresident de Magic Costa Blanca.

A l’acte institucional, hi ha estat present l’alcalde Pere Granados, junt amb el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i tota la Corporació al complet; a més de les Pubilles i l’Hereu de Salou, i d’altres autoritats i personalitats del municipi i del territori.

L’alcalde de Salou, en el seu discurs, ha manifestat que les Nits Daurades “suposen un motiu de satisfacció especial i de gran valor”, atès que “ens brinden l’oportunitat del retrobament: de tornar-nos a veure, de compartir, de conversar”, però, alhora, “de conèixer i acollir, amb els braços oberts, a qui, per primer cop, ha volgut ser entre nosaltres, gaudint d’activitats i experiències, en un entorn tan atractiu, com segur i saludable”. En aquest sentit, Granados ha volgut agrair aquelles persones que, malgrat tot, mai han deixat de visitar-nos, ni tan sols aquestes dues últimes temporades.

Pere Granados ha remarcat “el transcendental moment que viu Salou amb aquesta festa, perquè les circumstàncies ens han conduït a tots a un gran esforç col·lectiu per anar superant una situació de crisi, sense precedents”. En aquest sentit, ha encoratjat entitats, col·lectius i sectors econòmics i empresarials, i els ha agraït “la vostra fermesa i resistència per seguir endavant”, perquè, ha assegurat, “la vostra determinació a no rendir-se i a no renunciar, és la força que té Salou”.

Al llarg del seu parlament, l’alcalde també ha explicat que les Nits Daurades “simbolitzen un nou impuls per recuperar les forces i impulsar, de nou, allò que és i significa l’estiu pel nostre municipi, recuperant l’essència com a punt de trobada, com a lloc d’acollida i espai per viure i compartir experiències, en família i amb els amics”. Un indret, ha assenyalat, “de vacances, de visita, de lleure i d’entreteniment, de sensacions i de vivències, de diversitat, de somnis i de felicitat”.

 

Francisco Javier García: ‘Hard Rock Entertainment World pot ser la cirereta del pastís i fer que Salou pugui liderar a Europa l’oci i l’entreteniment global’

En el decurs del pregó, Francisco Javier García ha explicat que considera “aquesta terra un lloc proper, amic i acollidor, al què admiro, sincerament”. Ha fet un recorregut per la història del municipi, assegurant que ha estat “un exemple de transformació pel gaudi de tothom”, i posant en valor la gran aposta estratègica realitzada per part de la localitat.

En aquest sentit, el pregoner ha posat èmfasi en la importància de l’oci temàtic familiar en el posicionament de Salou com a líder en aquest àmbit, i ha remarcat que “Hard Rock Entertainment World pot ser la cirereta del pastís i fer que Salou, ‘la millor ciutat’, pugui liderar a Europa l’oci i l’entreteniment global”. Aquests projectes i aquest posicionament estratègic diferencial, ha dit, “han generat i generaran molts llocs de treball i molta prosperitat econòmica i social; col·locant Salou en una posició de benestar i atractiu turístic a l’abast de molt poques destinacions al món”.

Així mateix, Francisco Javier García Cuenca ha fet referència, especialment, al gran treball realitzat per part de Salou per esdevenir un municipi turístic intel·ligent i sostenible, a través del projecte Smart Salou, assegurant que “esteu construint el dia de demà amb un model turístic ben pilotat, treballat amb el cor, el cap i on també hi ha lloc per a les emocions, i, en això, sou els millors”.

En finalitzar el pregó, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha fet lliurament a García d’una placa commemorativa i un obsequi, en reconeixement pel fet de ser la figura del pregoner de les Nits Daurades d’enguany.

Per últim, el pregoner, junt amb l’alcalde Pere Granados i el regidor Montalà, han encès la traca, que ha posat el fermall d’or a l’inici oficial dels actes festius.

Galeria d'imatges

PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (1).JPG
JAVIER GARCÍA CUENCA I ALCALDE SALOU.jpg
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (2).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (3).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (4).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (5).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (6).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (7).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (8).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (9).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (10).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (12).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (13).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (14).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (15).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (16).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (17).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (18).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (21).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (19).JPG
PREGÓ NITS DAURADES SALOU 2021 (20).jpg

Document Actions