Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Fundació PortAventura i l’Associació «Pàdel amb Tu» inicien un projecte socio-educatiu al municipi de Salou

dimarts 10 novembre 2015

Les activitats esduran a terme entre el 7 de novembre i el 20 de desembre

La Fundació PortAventura i l'Associació «Pàdel amb Tu»  van signar divendres a l'Ajuntament de Salou un conveni de col·laboració amb l’objectiu de combatre la discriminació i afavorir la integració de col·lectius en risc d’exclusió mitjançant l’esport. Aquesta primera fase del projecte, que es du a terme entre el 7 de novembre i el 20 de desembre, va orientat a nens i joves de Salou en risc d’exclusió i persones amb discapacitat. El projecte combina les classes esportives d’iniciació al pàdel i al pàdel adaptat per a persones amb problemes de motricitat, amb d’altres activitats com dinàmiques de grups, tallers de circ, de psicomotricitat, treballs de salut i hàbits alimentaris.

Les famílies dels participants tenen un paper clau en aquest projecte. Faran una tasca de recolzament guiats pels educadors socials tot prenent part en els tallers i activitats paral·leles a les classes esportives. L’objectiu és afavorir una interacció de la família que situï el participant en un paper protagonista.

Els serveis socials i la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou han estat partners clau del projecte i cediran durant aquests dos mesos les instal·lacions de pàdel del Poliesportiu de Ponent per desenvolupar aquest programa que combina les vessants esportiva, social i educativa. Aquest projecte no té precedent a Espanya, especialment amb la integració del pàdel –un esport emergent- com a fil conductor de totes les activitats. L’experiència contrastada de l’Associació “Pàdel amb Tu” ha estat clau pel disseny d’aquest projecte.

L’èxit de la iniciativa ha fet que les places d’enguany estiguin completes, però els promotors del projecte avancen que el programa es prorrogarà al llarg dels propers anys. El programa clourà amb el 20 de desembre amb una trobada solidària i familiar a les instal·lacions del parc temàtic de PortAventura.

Galeria d'imatges

padel.jpg
P1210097.JPG
image2.jpg

Document Actions