Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Gastrotour Salou 2012 comptarà amb una ruta de degustacions per 37 establiments

La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou ha comptat amb una molt bona acollida entre el sector restaurador del municipi

dijous 03 maig 2012

Gairebé una quarantena d’establiments formaran part de Gastrotour Salou 2012, la iniciativa de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Gastrotour Salou se celebrarà del 5 al 20 de maig de 2012 entre diversos restaurants, bars i pastisseries del municipi, oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros.  La iniciativa compta un cop més amb el patrocini de Cervesa San Miguel. A més, per a aquesta ocasió, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha llençat paquets promocionals específics per a totes aquelles persones de fora de Salou que vulguin venir a gaudir d’aquesta ruta gastronòmica.

 

Avui al matí s’ha celebrat, a la Sala de premsa de l’Ajuntament de Salou, la presentació oficial d’aquest esdeveniment gastronòmic. Durant la seva intervenció, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que "turisme no només és allotjament; hi ha turisme gastronòmic i fins fa un temps no hem sabut de forma conjunta promocionar el bon producte que té la nostra ciutat". Granados ha recordat com "fa dos anys ja vam donar a conèixer els establiments i l'oferta a través de Sabor Salou; enguany se n'ha fet una segona edició i avui presentem un altre esdeveniment molt important relacionat amb la restauració i les tapes i on s'han sumat més de trenta establiments".

 

Per la seva banda, la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Reyes Pino, ha manifestat que "es tracta d'una acció que correspon a la voluntat de dinamitzar el consum durant el mes de maig, època de transició entre Setmana Santa i l'estiu, i tenim els suficients establiments de qualitat per a poder garantir una mostra de qualitat de tapes tant salades com dolces d'una manera divertida i amena".

 

Finalment, Juli Vilaplana, president de l'Associació comercial 365 dies ha volgut agrair la bona sintonia amb l'Ajuntament "per fer possible que les idees que nosaltres compartim amb l'Ajuntament avui siguin una realitat".

 

En acabar, tots s’han fet la tradicional fotografia de família de Gastrotour Salou 2012.

 

Funcionament de Gastrotour

Totes les persones que vulguin participar a Gastrotour Salou 2012 podran recollir el desplegable amb la ubicació dels establiments adherits, la fotografia elaborada pels professionals de l’Estudi Erba i la descripció de la degustació que oferiran, així com l’horari en què s’oferiran aquestes degustacions. Els establiments que formin part de Gastrotour Salou estaran senyalitzats amb cartells A3 a les portes del seu local.

Tots els participants, al completar un mínim de 10 degustacions amb el corresponent segell i dipositar la butlleta a les urnes que trobaran en cada local adherit, podran participar en el sorteig de diversos premis oferts pels propis restauradors. El sorteig es realitzarà la setmana del 21 de maig davant jurat, a l’Ajuntament de Salou.

Les 20 primeres persones que realitzin una degustació en cada establiment, rebran com a obsequi un barret de palla gentilesa de San Miguel. A més, les següents 80 que entreguin el desplegable amb un mínim de 10 segells per tal d’entrar en el sorteig abans esmentat, també rebran com a obsequi aquest barret.

Al finalitzar Gastrotour Salou es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofertat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN5811.JPG
DSCN5811.JPG

Document Actions