Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Gastrotour Salou 2015 acaba amb més suport que mai

dilluns 01 juny 2015

Més de 70 establiments participants arriben a servir més de 100.000 tapes en un esdeveniment que, entre altres característiques, aposta pel turisme gastronòmic familiar, amb la realització per tercer any consecutiu de la ruta de tapes infantils "Baby Tour – Club Xic’S"

 

L’èxit de "Gastrotour Salou”, ha tornat a repetir-se: més de 100.000 degustacions ofertes aquest any. El suport de patrocinadors com San Miguel, el club Xic’S de Salou, o les sinèrgies amb l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou  han contribuït a que, un any més, la ruta de tapes -pionera a oferir una opció de turisme gastronòmic familiar amb la incorporació de la ruta de tapes infantils "Baby Tour" arribés a aconseguir més de 100.000 degustacions servides.

La recerca constant d’innovació ha provocat que aquest any s’incorporin les parades del “Mercat Municipal de Salou”, fet que ha donat un impuls important a l’esdeveniment reforçant la qualitat i diversitat de les degustacions servides.

El Gastrotour és una aposta clara de Salou per donar a conèixer l'oferta gastronòmica, comercial i turística de Salou a les famílies.

L’Alcalde de Salou, Sr. Pere Granados, ha volgut agrair a totes les persones involucrades, al patrocinador principal “San Miguel” i al suport del “Club Xic’S de Salou”, així com també a l'Associació de Comerciants 365 dies i a l'associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Encara no han estat comptabilitzades les votacions, però en el transcurs dels propers dies, informarem els guanyadors dels concursos, així com de les tapes premiades.

Galeria d'imatges

gastrot.jpg
DSC_0720.JPG

Document Actions