Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Gran acollida i interès per la Fira Fora Stock en el dia de la inauguració

La Fira Fora Stocks ha estat inaugurada aquest dissabte enmig d’una gran expectació de públic

dissabte 20 agost 2011

L’acte comptà amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; el 1er tinent d’alcalde, Mario García; el president de l’Associació d’Empresaris i Comerciants 365 dies, Julio Vilaplana; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, M. Reyes Pino; el regidor de Turisme, Benet Presas; el regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Marc Alarcón i el regidor d’Esports, Felip Ortiz.

Demà diumenge tancarà la seva edició 2011 a les 23:00h, fins llavors es pot gaudir d’aquesta fira del comerç salouenc, on s’espera batre tots els rècords d’assistència.

La fira organitzada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants 365 i que ha tingut la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou està emplaçada enguany en el Passeig Jaume I, davant del Xalet Torremar, tornant a aquest indret emblemàtic de Salou reclamat pels comerciants.

Finalment són 28 els comerços presents a la Fira Fora Stocks", nombre que ha augmentat respecte a les edicions anteriors. Els comerços estan representats mitjançant 43 parades, on la gent pot veure i comprar un ampli ventall de productes de les següents botigues de Salou:

Petitons (sabateria infantil), Robes Mercè (moda), Estels (sabateria),Old Taylor (moda), Queens dream (moda), Blau Mari (moda), Joyma (sabateria), Jack and Jones (moda), Llenceria Tati (llenceria), Sol Solet (moda infantil), Andreas Sticar (moda), Virginia Bay (sabateria), Cotton (moda de la llar), Bambi Antilope (pelleteria),Gal·la Chic (moda), Koyo (moda infantil), R&X(moda), Thalassa (animals i accessoris), Iocalis (joguines), Oceans (moda), Mele (moda), La Tienda Naturista (dietética), Martas Moda (moda), La Lluna (moda infantil), Port Salou (òptica), Katia (souvenirs), artesano Regals (souvenirs), Otto (moda).

M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, ha assenyalat: "La importància de la Fira Fora Stocks, ja que és una gran oportunitat per donar a conèixer a la gent que està estiuejant o per a la resta de població de la província, el nostre teixit comercial salouenc i els grans professionals que hi treballen. Ha de ser el tret de sortida d'un comerç que cal visitar els 365 dies de l'any, perquè Salou és un mar de compres durant tot l'any".

 

 

Galeria d'imatges

FiraII.JPG
FiraII.JPG
FiraII.JPG

Document Actions