Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Gran èxit de públic a la Festa del Folklore Andalús 2011 de Salou.

dissabte 23 juliol 2011

La Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou va ser l’escenari escollit aquest dissabte 23 de juliol, per al desenvolupament de la Festa del Folklore Andalús 2011, que va atreure a multitud de públic al ritme de la bona música, gastronomia típica andalusa i diverses actuacions.

La festa, organitzada per la Casa Cultural i Recreativa de Andalucía de Salou amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament; va comptar amb la presència del 1r. tinent d’alcalde, Mario García, que durant el seu parlament va destacar la seva doble satisfacció: “per ser fill de pare cordovès i per ser el sisè any de vida de la Casa, el que demostra la seva consolidació i arrelament al nostre municipi”. A més Mario García, va assenyalar que “Salou, pel seu important pes turístic, sempre ha estat ciutat d’acollida i establiment per a diverses generacions d’andalusos i andaluses, que van venir a la capital de la Costa Daurada a la recerca d’un futur millor”. Significatiu va ser també el record que Mario García va tenir per a Manuel Hernández, president fundador de la Casa d’Andalusia de Salou, mort l’any passat, del qual va dir que “és encara present a la ment de tots per la seva gran tasca i treball durant els seus anys de presidència”.

També van assistir a la festa els regidors Reyes Pino, Pedro Lavilla, Marc Alarcón i Maria José Rodriguez, regidora de Cultura i Festes, que va destacar “el gran esforç dut a terme per la Casa andalusa i la seva presidenta, Montserrat Matias, en l’organització i la celebració d’aquesta festa, perquè el relleu a l’anterior president que ens va deixar l’any passat, el Manuel Hernandez, no ha estat fàcil”. Rodriguez també va tenir unes paraules d’agraïment cap a les diferents entitats salouenques que van col·laborar amb la festa andalusa, com ara el Casal Argentino 20 de Junio, Atabaladors de Salou i l’actuació de Maite Castellanos.

Galeria d'imatges

DSCN0421.JPG
23072011619.jpg
DSCN0421.JPG
23072011619.jpg

Document Actions