Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Granados: “El Govern es compromet a treballar de forma conjunta amb els ajuntaments de Salou i Vila-seca per desenvolupar el Pla Director Urbanístic, per la implantació del Centre Turístic Integrat”

dimarts 15 març 2016

Avui s’ha celebrat la primera Junta del CRT presidida pel secretari d’Hisenda del nou govern, en la que s’ha parlat del futur desenvolupament de les inversions en l’àmbit turístic i del consens que hi ha al voltant del projecte

La Junta del CRT celebrada aquest matí, la primera amb el nou govern, ha servit per posar de manifest que el desenvolupament del projecte dels Centres Turístics Integrats tira endavant i ho farà amb celeritat. En una reunió prèvia a la junta del CRT, el secretari general d’Hisenda del Govern, Lluís Salvadó ha comunicat als alcaldes de Salou i Vila-seca, així com als regidors assistents, que el pla de desenvolupament del Pla director urbanístic vinculat al CRT i les diverses inversions plantejades “és un projecte molt important no tan sols per Salou i Vila-seca sinó també pel conjunt del país”. I un cop fet un “procés d’aterratge” del govern Salvadó ha assenyalat que “s’està avançant en un consens dins de les diferents perspectives que hi ha dins del govern, i dels diversos departaments que actuen sobre el projecte i esperem- ha assenyalat- que en les properes setmanes puguem encetar una feina conjunta amb els ajuntaments implicats i el territori per continuar treballant en el projecte”.

Per Salvadó, aquest treball servirà per aconseguir un projecte “més integrat dins l’oferta turística de la Costa Daurada; un projecte més sostenible i amb inversors reals i que genera un ampli i major consens de caràcter social, polític i parlamentari”. Pel que fa al calendari, Salvadó ha destacat que “el govern té un calendari adaptat a tots els sectors implicats en el projecte i que hi ha una opció de compra sobre els terrenys amb un termini determinat i sabem que s’ha de debatre en un termini raonable”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament de la reunió. “Hem constatat que estan treballant en el projecte i s’anirà concretant les properes setmanes”, apuntava; a més, ha assenyalat el batlle després de la reunió que “el Govern tindrà en compte els municipis que formen part de l’àmbit del CRT”. Per Granados ha quedat palès que “s’han de centrar a treballar en el projecte i definir-lo de manera que hi hagi un ampli consens, perquè si l’accepta tothom –ha matisat- les consultes es faran innecessàries”.

Galeria d'imatges

crt.jpg
crt.jpg
IMG_6103.JPG
IMG_6112.JPG

Document Actions