Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Guia Municipal Esports 2006-2007

dimecres 04 octubre 2006

Com cada any, al acabar l'estiu comencen les activitats esportives municipals amb diferents cursos tant per a nens, adults i gent gran. La regidoria d'Esports ha programat un ampli ventall de propostes dirigides a tota la població resident a Salou amb l'objectiu de crear una oferta dirigida a ocupar millor el temps lliure a l'hivern i fomentar l'esport i la salut.

Des de la regidoria d'Esports, s'ha volgut presentar noves activitats per l'hivern que pogués oferir a la població de Salou una sèrie d'activitats relacionades amb l'esport i el lleure i donar servei als vilatans per a que es fomenti la salut i l'exercici físic a través d' una amplia gamma de activitats esportives per a totes les edats.

Les activitats programades, es divideixen en diferents apartats. La piscina Municipal ofereix cursos per tal de gaudir de les aigües a l'hivern. També es pot accedir a través de les classes particulars, com l'entrada lliure a les instal·lacions.

Per als infants també s'ofereixen activitats aquàtiques amb monitoratge. Es tracta d'una escola de natació que comencen a l'edat de 5 mesos i hi han cursets fins als 14 anys. En quant als adults, ells també poden gaudir d'activitats aquàtiques amb les classes dirigides com l'aquagym o cursos de natació per adults. Les embarassades també tenen el seu espai dins el programa d'activitats municipals ja que hi ha un curs de matronació. I per aquells que vulguin anar al seu aire, també ho poden fer a través de l'abonament actiu i un accés lliure a la piscina.

En quant a les activitats físico-esportives per a infants, els nostres nens gaudiran de diferents esports com la Gimnàstica rítmica o altres activitats com multijoc, o l'Escola d'Iniciació Esportiva.

Cal fer memòria ja que també hi ha altres activitats esportives com el bàsquet, el voleibol, el futbol, el patinatge artístic, el tennis i la vela.

Per una altra banda, l'Àrea d'Esports, ofereix una programació d'activitats esportives per adults, que es desenvolupen amb monitors especialitzats al Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats que es realitzen són: gimnàstica de manteniment, gimnàstica de manteniment + 55 anys, aeròbic, aerosalsa, Tai-Chi, T.B.C., Body-Step, Sempre en Forma, Spinning, Pilates, Matwork, Power Dumbell, musculació i fitness,

El regidor d'Esports, Jesús Barragán, afirma que 'l'activitat física es important durant tot l'any i per a tota classe de gent ja que ens manté en forma mentalment i de salut' .

Document Actions