Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ha mort l'exregidora de FUPS a l'Ajuntament de Salou, María José Rodríguez

diumenge 13 setembre 2020

Havia estat regidora durant dos mandats; va ser presidenta del partit salouenc FUPS, i va formar part del teixit associatiu, cultural i festiu del municipi 
 
María José Rodríguez, que fou regidora de FUPS a l'Ajuntament de Salou durant dos mandats, ha mort als 61 anys. Rodríguez va ser edila de Cultura, Festes, Serveis i Manteniment en el mandat 2015-2019, i regidora de Cultura i Festes i Participació Ciutadana en el mandat 2011-2015, per la Formació Unitat per Salou (FUPS). 
 
La regidora havia ocupat també el càrrec de presidenta de FUPS, partit municipalista salouenc que lidera l'actual alcalde i secretari general de FUPS, Pere Granados.
 
La notícia de la mort de María José Rodríguez, nascuda a Estepona (Màlaga), però vinculada professionalment i familiar a Salou per la seva faceta com a empresària, ha colpit el món polític i social del municipi.  
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “sens dubte, és una trista notícia que la nostra estimada companya i amiga María José Rodríguez ens hagi deixat, i, per això, en nom de la Corporació que presideixo i en nom de la formació que havia militat, vull expressar el més sentit condol a la família i amics". Granados ha afegit que “era una persona incansable i vital, molt treballadora, que sempre va donar el millor de sí per a Salou”. Ha afegit que “Salou sempre reconeixerà la feina feta per una persona com ella que estimava la ciutat i, per tant, sempre li estarem agraïts". 
 

 

Document Actions