Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

HISENDA EDITA UNA GUIA D'AJUTS I SUBVENCIONS MUNICIPALS

divendres 07 febrer 2003

Es torna a posar en marxa el pla de subvencions per a obres de millora d'edificis i establiments públics.

La Regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, ha editat una guia en forma de tríptic, que recull tots els ajuts i subvencions municipals destinats a les persones i entitats del municipi, fins un total de 15. La guia enumera tots els tipus de subvencions, a qui van dirigides, la seva quantia, els requisits per ser-ne beneficiari i el procediment de sol·licitud i atorgament.

Accés al tríptic:
http://www.salou.org/subvencions/subvencions.pdf

D'altra banda, en la línia d'afavorir iniciatives de modernització i millora de la imatge de la ciutat, la Regidoria d'Hisenda va posar en marxa, el març del 99, un projecte d'ajuts destinats als veïns i al sector empresarial.

Amb aquests ajuts per a millores en edificis i establiments oberts al públic, 'es vol incentivar la realització de petites actuacions de millora que contribueixin a crear una imatge més actual i acurada del municipi', segons el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica, Pablo Otal.
Les modalitats de subvencions són dues: les destinades a millores d'edificis, a les quals s'han pogut acollir totes les comunitats de veïns, propietaris d'habitatges unifamiliars, hotels i aparhotels, i amb les quals se subvenciona un 90% de l'import de la llicència d'obra menor (arranjaments diversos i façanes). L'altra modalitat és l'ajut als establiments oberts al públic (cafeteries, bars, restaurants, hotels i comerços) que realitzin reformes i millores, amb una subvenció del 90% de l'import de la llicència per aquells que restin oberts tot l'any i d'un 40% a aquells que siguin de temporada.

Document Actions