Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Homenatge a Lluïsa Bonet pels 25 anys treballant per l’Administració

La funcionària que actualment desenvolupa la seva feina a l’àrea de Comerç i Consum ha rebut el pin de plata de mans de l’alcalde

dimarts 21 gener 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a la funcionària Lluïsa Bonet  a alcaldia com a homenatge pels seus 25 anys al servei de l’Administració local. En aquest acte, també ha estat present, la regidora de Comerç, Reyes Pino que ha destacat la professionalitat de la funcionària.  El batlle li ha lliurat el pin de plata pels seus 25 anys de treball a l’Administració i li ha volgut traslladar-li l’agraïment en nom de la Corporació municipal per la feina realitzada des dels seus inicis. Bonet, que va començar fa 25 anys a Saragossa, es va incorporar fa 16 anys i 6 mesos a l’Ajuntament de Salou. Actualment ocupa el lloc d’auxiliar administrativa a l’àrea de Comerç i Consum.
Granados  l’ha felicitat per la bona feina, per la dedicació i el servei a la ciutadania i l’ha encoratjada a continuar desenvolupant les seves tasques amb la mateixa energia. En finalitzar l’acte s’han fet una foto de família.

Galeria d'imatges

la_foto_6.JPG
la_foto_6.JPG

Document Actions