Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Homenatge a Magdalena Fernández, la dona més gran de Salou

divendres 29 gener 2016

Un any més, la Torre Vella de Salou ha estat l’escenari de l'acte organitzat pel Grup de Dones i amb el suport de l'Ajuntament


Ahir al vespre, la Torre Vella de Salou va ser l'escenari de l'homenatge que el Grup de Dones de Salou, juntament amb l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, va retre l’homenatge a la dona més gran de la capital de la Costa Daurada, amb motiu de la Festivitat de Santa Àgueda. Amics i familiars van acompanyar l’homenatjada Magdalena Fernández, de 90 anys, i que en fa uns 75 que resideix a Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut felicitar l’homenatjada en nom de la ciutat. El batlle, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Estela Baeza, i juntament amb altres membres de la corporació, ha ressaltat també que “la gent gran són un exemple per a les actuals generacions, ells van ser capaços de superar èpoques difícils i tirar endavant les seves famílies amb valors d’esforç i solidaritat”.

 

Per la seva part, la presidenta del Grup de Dones, Isabel Aguilera, s’ha mostrat molt satisfeta per poder realitzar un any més aquest homenatge durant la festivitat de Santa Àgueda tot llegint un breu resum de la vida de l’homenatjada.

Magdalena Fernández és originària de Montijo (Badajoz). El 1942, el seu pare que era guàrdia civil va ser destinat a Salou quan ella tenia 16 anys. La Magdalena va treballar al camp, a l’hotel Llurba i a l’hotel Planes després al supermercat Blasi on s’hi va estar 23 anys, fins que es va jubilar l’any 88.

Té dues filles, 4 néts i 1 besnét.

Galeria d'imatges

portada_grup.jpg
grup.JPG

Document Actions