Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Homenatge a Quico Roman pels 25 anys treballant per l'Administració pública

El funcionari que treballa com a arquitecte tècnic al Departament d’Urbanisme porta 12 anys desenvolupant les seves tasques al Consistori

dilluns 07 gener 2013


L’alcalde de Salou, Pere Granados,  el regidor de Gestió de territori, Marc Montagut i el Regidor Serveis Interns, Mario García, han lliurat avui a Quico Roman el pin de plata pels  seus 25 anys de treball a l’Administració.

L’alcalde de Salou ha volgut traslladar-li l’agraïment en nom de la Corporació municipal per la feina realitzada per l’Administració i al servei del ciutadà. Roman, que actualment treballa com a arquitecte tèctic al Departament d’Urbanisme, va iniciar la seva etapa a l’Administració a l’Ajuntament de Reus on va passar 13 anys per traslladar-se, posteriorment, a l’Ajuntament de Salou on ha desenvolupat la seva carrera professional fins a l’actualitat.

 Granados  l’ha felicitat per la tasca realitzada i per la seva dedicació, i l’ha encoratjat a continuar desenvolupant les seves funcions amb energia i vocació de servei. En finalitzar l’acte s’han fet una foto de família.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions