Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Homenatge al Policia Manuel Hortal pels 25 anys de servei

Amb només 19 anys va entrar a formar part de la Policia Local de Salou i amb només 23 anys ja va ser caporal

dimarts 09 abril 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat a Manuel Hortal el pin de plata pels  seus 25 anys de treball al servei de la Policia Local de Salou. En aquest acte d’homenatge, ha estat acompanyat també pel Regidor Serveis Interns, Mario García, el Cap de la Policia Local, Jose Luís Gargallo i el Cap de Recursos Humans, Hèctor Ripoll.

Hortal va entrar a formar part del cos amb només 19 anys a la unitat de motoristes i es va convertir en el caporal més jove, fins el moment, de la Policia amb només 23 anys. Hortal ha reconegut que en aquest temps ha vist la gran transformació i el creixement que ha viscut el municipi.

L’alcalde de Salou ha volgut traslladar-li l’agraïment en nom de la Corporació municipal per la feina realitzada i la dedicació al servei del ciutadà durant els seus anys de servei i ha destacat que “ens sentim orgullosos de comptar amb grans professionals com ell”. Granados ha insistit que per la seguretat del municipi és fonamental tenir grans professionals com el sargent”. En finalitzar l’acte, s’han fet una foto de família.

 

Galeria d'imatges

DSCN0080.JPG
DSCN0083.JPG
amb_lalcalde.JPG
tots.JPG

Document Actions