Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

I ChillHouse Beach Festival

dilluns 13 juliol 2009

Per primera vegada a Salou, el Patronat de Turisme de Salou conjuntament amb la discoteca Tropical Salou realitzaran durant l'estiu de forma gratuïta dos sessions del festival ChillHouse a la platja de Llevant (al costat de les fonts Cibernètiques), al juliol els dies 23, 24, 25 i 26 i a l'agost els dies 20, 21, 22 i 23.

Aquest festival de musica ChillHouse, esdeveniment únic a la Costa Daurada, es durà a terme de 20:00 a 01:30 hores tots els dies. On es podrà gaudir d'espectacles, dj's, gogo's, performances innovadors, pantalles gegants, LaserShow i 50.000 vats de só!!!!.

La festa que s'esperava per la nit de platja a Salou...

Programa 1er ChillHouse Beach Festival Salou, mes de juliol:

Dijous 23
S'inicia el festival amb dos del dj's més reconeguts de la província, els residents de Tropical Salou: Dj. Flow & Dj. Goyo, amenitzat amb espectacles de foc, malabars, xanclers, i els shows més diversos.

Divendres 24
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i a continuació la visita del Dj. Sergio Burgos. Amb l'actuació de la diva del House Mar Shine i la sempre sorprenent Yoli Deluxe, a més de l'espectacular animació de Extremenda

Dissabte 25
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i a continuació la visita del Dj. Giovanni, resident de la sala més avantguardista de Barcelona, Mercy. Espectacle únic del violin elèctric de Dani-Vi, i la sensualitat i provocació de la vocal Patrizze. A més de l'espectacular animació del grup Megatron. Festa especial Sensación (white).

Diumenge 26
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i tancament del festival del mes de juliol amb el Dj. Sergio Burgos. La nit estarà amenitzada pel Tropical Group amb show de Fantasia. Festa Wild Spirit, per a que alliberis els teus instints més salvatges...

Entrada gratuïta

Document Actions