Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ian Mestres Aguilar, guanyador del Concurs de Cartells d'Educació Viària de Salou

dilluns 18 desembre 2023

Ian Mestres Aguilar, un estudiant de 5è B de l'Escola Santa Maria del Mar, ha estat proclamat guanyador del concurs de cartells d'Educació Viària de Salou per al curs 2023-2024. La seva obra ha estat reconeguda per la seva creativitat i missatge significatiu en matèria de seguretat viària.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat el premi a l'estudiant en una recepció oficial, a la qual hi han assistit el cap de la Policia Local, Jose Luis Gargallo, i l'agent d'Educació Vial, Juan Manuel Tortosa i els regidors d'Ensenyament i Seguretat Ciutadana, Julia Gómez i Sebastià Dominguez, així com alguns familiars de l'alumne.

El cartell de l'Ian destaca per l'ús de colors vibrants i la representació de diferents senyals de trànsit, com ara un semàfor i un senyal d'STOP en un pas de vianants que és observat per un conductor. L'obra transmet la importància de la conscienciació sobre les normes de trànsit i la seguretat viària, incloent-hi la necessitat de ser atents als nostres sentits, com l'oïda i la vista, especialment abans de creuar els passos de vianants.

Aquest concurs va comptar amb la participació de diverses entitats educatives de la zona, com és el cas de l'Escola Europa, l'Escola Santa Maria del Mar (centre guanyador), l'Escola Salou, l'Escola Vora Mar, l'Escola Elisabeth, l'Institut Marta Mata, l'Escola Internacional del Camp, la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) i el Centre de Formació Permanent Atenea.

La victòria d'Ian Mestres Aguilar evidencia no només la seva habilitat artística, sinó també la facilitat per entendre la importància de la seguretat i educació viàries i l'educació, elements essencials per a la convivència harmònica entre conductors i vianants.

Galeria d'imatges

ajuntament-salou-2.jpg
IAN MESTRES.jpg
IAN MESTRES AMB AUTORITATS I FAMÍLIA.jpg
P2360186.JPG

Document Actions