Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

II Jornades sobre emprenedoria i creació d’empreses 2011, organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou

Del 12 al 14 de desembre, tindrà lloc a Salou aquesta segona edició amb l’objectiu d’assessorar i fomentar la creació d’empreses

dimarts 29 novembre 2011

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou en col·laboració amb la Càtedra de Emprenedoria i Creació d’Empreses de la URV ha organitzat un cicle de conferències impartides per diversos professors de la Facultat d’Econòmiques i Empresarials de la URV.

Les jornades que començaran el dilluns 12 de desembre i finalitzaran el dimecres 14 de desembre, presenta el següent programa:

El dilluns, 12 de desembre a partir de les 17:00h i fins a les 20:00, es desenvoluparà a la Sala Mediterrània del Teatre Auditori la conferència: “Instruments financers per a la creació d’empreses” a càrrec del Sr Pere Segarra, Director de la Càtedra de Foment de l’Emprenedoria i Creació d’Empreses de la URV, així com professor de màrqueting i consultor d’empreses.

El dimarts, 13 de desembre de les 17:00 a les 20:00 a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic,  tindrà lloc la ponència: “Lideratge d’equips i direcció d’empreses” que serà impartida pel Sr Sergio Ramos, director de Recursos Humans de EDEN SPRINGS ESPAÑA. Ponent que anteriorment va ser directiu de RRHH en empreses del Grup Danone a Espanya, Argentina, Uruguai i Suïssa.

El dimecres, 14 de desembre de les 17:00 h a les 20:00h a la Sala Europa del Teatre Auditori, s’impartirà la conferència final titulada: “Creació de noves empreses a l’entorn 2.0”, ponència que  exposarà el Sr Txaber Allué Martí, professor associat de la URV i consultor d’empreses.

El professor Txaber Allué  és a més, un important blocaire i impulsor de diferents portals temàtics de gran rellevància social.

Per a M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, “aquestes segones jornades demostren ja, l’arrelament de Salou com a ciutat de referència per als emprenedors interessats en descobrir les claus i noves idees de com desenvolupar un pla d’empresa”.

“Sens dubte, és una oportunitat accessible a tothom i una empenta molt necessària per fomentar la creació d’empreses”, va afegir la regidora.

La inscripció és gratuïta i està oberta tant als nous emprenedors, emprenedores, que vulguin rebre informació i assessorament per als seus projectes; com a tots aquells, que ja tenen la seva pròpia empresa i volen formar-se millor des de l’experiència de grans professionals de l’economia. Per més informació o confirmar l’assistència a les jornades cal trucar al telèfon: 977 30 92 00, extensió 1235; també es pot enviar un correu a l’adreça: smontoya@salou.cat

Les jornades compten amb el suport i la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xarxa INICIA: per a la creació d’empreses i el Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Galeria d'imatges

cartell_definitiu_IIjornades_emprenedors.jpg
cartell_definitiu_IIjornades_emprenedors.jpg

Document Actions