Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

III Mitja Marató Vila de Salou

dimarts 05 novembre 2002

Aquest diumenge dia 10 de novembre Salou acollirà la tercera edició d'aquesta prova de fons amb participació d'importants atletes de l'elit nacional.
La prova és organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i ATA Catalunya, amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Atletisme, Motor Club Salou, la Policia Local, i 150 voluntaris.

El recorregut, totalment urbà, s'iniciarà davant del Pavelló Municipal d'Esports de Salou, a les 10'30 del matí. És prevista l'entrega de trofeus cap a les 13 hores.

L'organització ha previst 12 categories segons les edats: 6 masculines i 6 femenines. Està previst tot un seguit de serveis al corredor com vestidors i dutxes, massatge, guarda-roba, i avituallament durant tota la cursa. En acabar una 'pasta party' oferida per l'Associació de Cuiners de la Costa Daurada, obsequis per a tots els participants i lliurament dels premis en metàl·lic per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina.
El primer: 300 '; el segon: 200 ', i el 3r: 100 '. Record de la prova 100 ' (masculi i femeni).

Les inscripcions poden encara formalitzar-se fins el dia 8, a les 15'00 hores, al mateix Pavelló Municipal d'Esports de Salou
(Tel: 977 30 92 11/13. Fax: 977 30 92 14), o per correu electrònic a l'adreça
esports.salou@altanet.org.

També a Marathon Catalunya
(Tel: 93 26 80 114. Fax: 93 26 84 334).
Per a més informació: http://mitjadesalou.cjb.net
Les inscripcions per fax hauran d\\'adjuntar el comprovant d\\'ingres de pagament a Caixa Tarragona, número de compte:
2073-0030-68-0110134253. Preu: 7 '.

Dades mínimes per fer la inscripció: Nom, cognoms, data naixement, sexe, adreça completa, codi postal, població, telefon, nom equip o club. Recollida dorsals el dia de la prova.

Segons els organitzadors, el circuit es totalment urbà i planer, per la qual cosa es reforça el seu caràcter popular, si bé hi ha una nodrida participació de corredors del més alt nivell nacional.

Corredors d'èlit que han confirmat la seva presència són: el bicampió d\\'Espanya de Marató i campió de Catalunya de mitja marató i marató, Benito Ojeda; el campió de Catalunya de mitja marató de l'any 97, Joan Beascoechea; el primer classificat de l'edició passada de la mitja marató de Salou, Admedh Boulaia; el cuatre vegades campió de la cursa del Corte Inglés i millor marca en mitja marató, Joan Viudes; el vuit vegades campió de Catalunya de cros i mundialista per la selecció española de cros els anys 92 i 96, Juan Ramon Muñoz, Encarna Granados, Marc Otero i tres participants kenians de Fila.

Hi ha una previsió d'inscripcions d'uns 500 fondistes. Recordem que l'any passat van participar al voltant de 400 atletes.

Document Actions