Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

INAUGURADA LA FIRA DEL MAR 2005

divendres 27 maig 2005

L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el Director General de Comerç, Raimon Serret, acompanyats del subdelegat del Govern J.Ma Abelló, el Comandat de Marina i els regidors de Promoció Econòmica i de Comerç, Pablo Otal i Martina Fourrier respectivament, han inaugurat la segona edició de la Fira del Mar.
També hi van assistir altres autoritats locals, així com representants del Port de Tarragona, la Cambra de Comerç i el Club Nàutic de Salou.
La iniciativa i l'organització és de les regidories de Promoció Econòmica i de Comerç de l'Ajuntament de Salou, i es tracta d'una fira especialitzada on hi participen empreses, entitats i sectors relacionats amb productes, activitats i serveis del mar, tant de l'àmbit cultural, lúdic i esportiu; com de la restauració, la nàutica, la pesca o la moda.
En el torn de parlaments, l'alcalde de Salou va remarcar la tradició i les arrels marineres de la localitat així com la seva vocació turística 'com valors per a desenvolupar i consolidar una experiència firal que té com a motiu i atractiu el mar'.

Document Actions