Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada la II Escola d'Estiu del Col·legi Oficial de Filosofia i Lletres

dimecres 04 juliol 2007

El Teatre Auditori i Palau de Congressos de Salou, ha estat l'escenari de l'acte d'inauguració de la II Escola d'Estiu organitzada pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, que desenvoluparà una sèrie de cursos adreçats al professorat d'educació infantil, primària i secundària de la circumscripció de Tarragona. Aquests cursos es desenvoluparan des d'avui fins al proper dia 6 de juliol.
L'acte el va presidir l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, acompanyat del delegat dels Serveis Territorials d'Educació, Zacarias Henar; el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; la degana del Col·legi de Filosofia i Lletres, Fina Cambra, i la delegada a Tarragona del Col·legi.
En el seu parlament inaugural, l'alcalde de Salou va donar la benvinguda als participants, als organitzadors i als ponents, tot manifestant que 'és un orgull per aquest alcalde i per Salou, que aquesta ciutat hagi estat escollida per a celebrar aquestes jornades de formació i de treball', a la vegada que va desitjar forces èxits, afegint que 'la vila farà tot el possible perquè tothom se senti ben acollit'.

Document Actions