Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada la vuitena Fira Benèfica de Nadal de Salou

Aquest matí de dissabte 28 de novembre ha tingut lloc la inauguració de la vuitena Fira de Nadal benèfica organitzada pel Grup Freesia, on l'alcalde Pere Granados ha tallat la cinta junt amb la presidenta de Fressia, Elaine McParland i el Pare Noël

dilluns 30 novembre 2009

En una seixantena de parades, instal·lades als pubs Charlie Chaplins i Christies del carrer Falset de Salou a més d'unes quantes parades exteriors s'ha muntat un mercat amb productes casolans i artesans típics de Nadal, com ara pastissos, dolços, postals (dissenys fets per nens de la província de Tarragona que s’han recuperat d’un càncer) i regals de Nadal, joguines, etc. La majoria dels productes artesans han estat produïts pels membres voluntaris del grup Freesia. A la cita, l'alcalde també ha estat acompanyat de la regidora d'Infància i Joventut, Júlia Gómez.
Cal recordar que l’any passat es van recaptar només en aquest mercadet de nadal més de 7,500 euros i enguany, s'espera arribar a la mateixa xifra o superar-la. En total, des de novembre de 2002, el Grup Freesia ha recaptat més de 165,000 euros, diners que s’han repartit igualment entre l’AECC (Associació contra el Càncer) i el CNIO (Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques) i darrerament amb AFANOC (contra el càncer en nens).

Document Actions