Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada una exposició de Mans Unides per a la lluita contra la pobresa

Es pot visitar al passadís del TAS i és el primer acte de la delegació de l’ONG a Salou

dimecres 20 juny 2012

Salou va inaugurar una exposició organitzada per Mans Unides sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM), que porta per títol “8 propostes per fer un altre món”. L’alcalde de Salou, Pere Granados felicitava a l’ONG Mans Unides per la iniciativa de l’exposició i agraïa el fet d’haver-la presentat a Salou. Manifestava que “és un honor poder presentar aquesta mostra a la nostra ciutat perquè neix de la Declaració del Mil·lenni subscrita per 189 països reunits a les Nacions Unides, i que convida a treballar junts en la construcció d’un món més segur, més pròsper i més just”.

Granados afegia que “Salou se suma als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni que recull 8 compromisos sobre els drets humans i que fan especial referència a la lluita contra la pobresa i una aposta clara per la pau i la justícia social”.

Granados també va convidar els centres d’ensenyament del municipi a visitar l’exposició “perquè suposa una eina educativa interessant de sensibilització i perquè són els joves qui han de difondre també el missatge de solidaritat amb la lluita contra la pobresa i el foment de la igualtat, la salut, la sostenibilitat i l’educació universal”.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, va destacar el paper de l’ONG per al Desenvolupament de l’Església Catòlica, ‘Mans Unides,’ i de moltes altres organitzacions no governamentals constituïdes per un voluntariat altruista i compromès. Tot seguit, el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, manifestà que “és feina de tots eradicar la pobresa al món i crear una societat mundial basada en la llibertat, la cohesió, la justícia social i la igualtat de gèneres”.

A la inauguració de l’exposició també hi van ser presents el rector de Santa Maria del Mar, Santiago Soro; la delegada de Mans Unides a l’arxidiòcesi de Tarragona, Maria Teresa Feliu , a més de Mª Antonieta Sanfeliu de l’agrupació local de l’ONG i altres amics i simpatitzants.

Galeria d'imatges

Salou_expo.jpg
Salou_expo.jpg

Document Actions