Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada una pista de pàdel al Club Tennis Salou

Des del club volen acollir campionats d'aquest esport

dilluns 07 novembre 2011

Amb un “clínic” impartit per les millors jugadores de món de pàdel, i en el qual hi van participar 36 persones, es va inaugurar una pista professional d’aquest esport a les instal·lacions del Club Tennis Salou.

La inauguració oficial va anar a càrrec de l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel regidor d’Esports, les millors jugadores del món, Carolina Navarro, Cecilia Reiter i Vanesa Zamora; el director  de LUMINE i membres de la directiva del Club Tennis: Xavier Tomás (president) i María Molina (Vice-presidenta), entre d’altres.

Per l’alcalde de Salou la satisfacció es doble:"d’una banda perquè s’ha dotat al municipi d’una nova instal·lació que podran aprofitar els joves per conèixer i practicar aquest esport; i per altra perquè això també contribueix a projectar un Salou sensible amb el món de l’esport i que vol posicionar-se com a destinació de turisme esportiu, que és un dels objectius d’aquest govern”. En aquest sentit va agrair també l’esforç del club i dels patrocinadors per fer possible aquesta pista de pàdel.

L’actual president de l’entitat, Xavier Tomás va voler fer una menció d’agraïment a tots els socis “per la seva predisposició a fer realitat aquest somni, iniciat ja per l’anterior president, Alberto Rodríguez Arellano, molt present en la memòria de tots”. Va destacar també que "amb la construcció d’aquesta pista volem potenciar el pàdel a Salou, i des del Club ja estem treballant per poder acollir diferents  campionats d’aquest esport”. També va agrair a les empreses col·laboradores el suport donat per fer possible aquest “clínic” i la dotació d’aquesta pista.

Galeria d'imatges

Pista_padel_Tennis_Salou.jpg
Pista_padel_Tennis_Salou2.jpg
Pista_padel_Tennis_Salou1.jpg
Pista_padel_Tennis_Salou.jpg
Pista_padel_Tennis_Salou1.jpg
Pista_padel_Tennis_Salou2.jpg

Document Actions