Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

INAUGURADES LES OBRES DE LA PRIMERA FASE D'AMPLIACIÓ DEL CAP

dilluns 14 abril 2003

L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el Conseller de Sanitat, Xavier Pomés, van inaugurar les noves dependències sanitàries del Centre d'Assistència Primària de Salou, que ha estat objecte d'una primera fase d'obres d'ampliació, amb una inversió de 582.940 '.
L'actuació ha construït un edifici annex de planta baixa i primera planta, de 554 m2 de superfície construïda en total, amb les següents àrees: un vestíbul d'accés, una àrea administrativa, una àrea de serveis i lavabos, una àrea amb dos consultoris, i l'àrea d'urgències i atenció continuada amb 10 box. A la primera planta s'hi ubica l'àrea de personal sanitari amb sala d'estar i sala de reunions, dormitoris, vestidors i banys.
L'obra també ha realitzat una reforma de l'actual edifici ampliant el nombre de consultoris. Recordem que l'Ajuntament, la Generalitat i el Servei Català de la Salut van signar un conveni de col·laboració per dur a terme aquest important projecte, on l'Ajuntament ha avançat l'import de la construcció que el Departament de Sanitat reintegrarà en diferents anualitats.

Document Actions