Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

INAUGURADES LES OBRES DEL XALET TORREMAR, SEU DEL PATRONAT DE TURISME

dimecres 11 juny 2003

L'alcalde de Salou i president del Pla d'Excel·lència del municipi, Esteve Ferran, acompanyat del conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Fernández Teixidó, i el Secretario General de Turismo, German Porras, han inaugurat aquest dimarts, 10 de juny, les obres de remodelació del xalet Torremar, que actualment alberga les dependències del Patronat de Turisme de Salou.
L'edifici Torremar és un xalet d'estil modernista que es va construir en el primer terç del segle XX i que estava destinat a habitatge particular, tot i que actualment és de propietat municipal i s'utilitza com a seu del Patronat de Turisme. Com a tal realitza les funcions d'oficina municipal d'informació, a més d'albergar-hi les oficines i els despatxos amb que compta l'entitat. L'última remodelació de l'edifici data de l'any 1993, i des de llavors no s'hi ha fet cap més rehabilitació. És per aquest motiu, que s'ha cregut convenient renovar tota l'estructura interna del xalet, a més de modernitzar les instal·lacions que ja s'havien quedat obsoletes. La part externa del xalet no s'ha tocat ja que és un dels edificis protegits pel 'Catàleg de Béns Protegits' que contempla el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.
Els treballs que s'han realitzat, amb un pressupost de 340.000 ', finançats íntegrament pel Pla d'Excel·lència Turística, són: enderroc de totes les instal·lacions vistes, enderroc dels envans i les parets interiors, realització de nous envans, realització de nous sanitaris, creació de celrasos, nova fusteria interior i exterior, col·locació de paviments i lluminàries, alicatats, revestiments i pintures interiors i revestiments exteriors.
L'estructura interna que ha quedat actualment és a la planta baixa un espai més ampli d'atenció al públic, una sala d'espera i atenció personalitzada, un espai de treball amb un mínim de 3 persones i una zona d'atenció pública, la creació de la zona de vestuaris, un office permanent, sanitaris adaptats per minusvàlids, etc. I a la primera planta s'hi ha ubicat la resta dels despatxos administratius a més dels sanitaris i una sala de reunions.

Document Actions