Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurat el Casal d'Estiu de Salou

divendres 04 juliol 2008

Aquesta setmana s'ha inaugurat el Casal d'Estiu de Salou, que organitza la Regidoria de Benestar Social. Enguany s'hi ha apuntat més de 150 nens d'entre 3 i 12 anys, 9 dels quals amb necessitats especials.

Aquests infants tindran a la seva disposició una oferta d'activitats de lleure en horari de matí i/o tarda, en diferents torns, fins al 5 de setembre. Aquesta oferta inclou jocs en equip per fomentar la cohesió grupal i generar vincles basats en l'autoestima; tallers de teatre i dansa perquè els nens aprenguin tècniques d'expressió i dramatització; conta contes perquè es relaxin i es diverteixin entrant en un món de fantasia; sortides i excursions; i piscina.

La majoria de les activitats giraran entorn a la temàtica dels mitjans de comunicació, ha concretat la directora del Casal d'Estiu, Sefa Torres. 'Es tracta d'apropar aquest món als més petits i per això hem programat visites a la televisió i la ràdio de Reus, a una impremta i a l'Ajuntament de Salou. Així podran veure quin és el procés de creació de les notícies i valorar la importància que tenen els canals de comunicació a l'hora de difondre les informacions, ha dit Torres.

La regidora de Benestar Social, Martina Fourrier; i el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, van desplaçar-se dimarts passat fins al CEIP Europa, que es on es desenvolupa el Casal d'Estiu en horari de matí, per saludar els 8 monitors i la directora d'aquest servei, així com els nens. A la tarda, el Casal s'emplaça a les instal·lacions del Dofí Màgic, al carrer València (telèfon 977 35 06 14).


Recordem que el preu de les activitats per quinzena és de 50 euros en torn de matí o tarda; 23 euros en el cas de voler un cangur també de matí o tarda; i 42 euros, si s'escull el servei de menjador.

Document Actions