Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inauguren la rotonda situada entre la Via Aurèlia i el carrer Pere Martell

dimecres 24 octubre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; el coordinador institucional, Salvador Pellicé; i el regidor d'Urbanisme, Pablo Otal, van inaugurar ahir la nova rotonda situada a la cantonada existent entre la Via Aurèlia i el carrer de Pere Martell de Salou.

Aquestes dues vies urbanes, recordem, van estar tallades al trànsit fins ahir des del passat 17 de setembre, a causa de les obres de construcció, que era previst que finalitzessin més tard, al desembre. Durant aquest temps, s'ha posat a disposició de la ciutadania diversos itineraris alternatius, degudament senyalitzats, amb la voluntat de reduir al màxim les molèsties i fer possible que els veïns puguessin continuar accedint sense problemes als seus domicilis i aparcaments.

Amb aquesta nova rotonda, l'Ajuntament de Salou vol reduir la perillositat que comportava l'encreuament dels carrers Via Aurèlia, Pere Martell i Cambrils (aquest últim carrer ha canviat ara de sentit) i millorar la mobilitat en aquesta zona del municipi, on viu molta gent durant tot l'any.

Aquesta millora de la mobilitat es completarà amb l'obertura de la prolongació de l'Avinguda de Pau Casals amb el Vial del Cavet, prevista per al Nadal. D'aquesta manera, es descongestionarà el trànsit al centre urbà i moltes persones no hauran d'utilitzar el carrer Ciutat de Reus com a entrada a la ciutat; i el carrer de Barcelona, com a via de sortida.

Document Actions