Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Infància ja té els finalistes per trobar el sabor del Gelat Xic’s 2013

Els tres sabors han estat seleccionats entre les propostes del infants de P3 a 6è de primària de les escoles de Salou

divendres 31 maig 2013

La regidoria d’Infància juntament amb la Gelateria La Ibense ja té els tres finalistes del que serà el Gelat Xic’s 2013 després d’haver rebut les nombroses propostes dels nens i nenes de Salou. El Club Xic’s busca oferir als nens i famílies de Salou opcions de lleure i  qualitat, per això es va impulsar el projecte de crear el gelat Xic’S, un gelat exclusiu fet pels nens i per als nens del municipi.

La regidora d’Infància i ensenyament, Júlia Gómez ha assegurat que “ha estat un veredicte difícil, doncs la creativitat i el bon gust de tots els participants ha complicat molt la decisió del jurat”.

Els finalistes han estat:


• Maria Carricondo, de 10 anys i de l’Escola Salou amb una idea innovadora que s’ha confeccionat amb “Menta amb xocolata verda i pols de galeta Oreo”.
• Àlex Rodríguez, de 9 anys. Escola Elisabeth. – La seva idea ha desembocat en el sabor: vainilla amb caramel a les tres xocolates.
• Nathaly Gallego, de l’Escola Vora Mar que amb només 8 anys ha proposat: Coco amb un toc de maduixes i “nubes”.

Els nens i nenes que  presentin el comprovant de participació podran provar gratuïtament aquests sabors entre el dia 1 i 12 de juny a la Gelateria La Ibense del Carrer Barcelona número 48. Allà mateix podran votar el sabor que més els agradi, que serà escollit posteriorment com El Gelat Xic’S. Qualsevol altre persona que vulgui provar els gelats ho podrà fer per un preu simbòlic d’1,5€ o d’1€ si es tracta de socis del Club Xic’s. 

Cal destacar que la gran qualitat de les propostes rebudes ha portat a la organització a atorgar 3 mencions especials als següents nens, que podran tastar a l’escola el gelat que han proposat, conjuntament amb els seus companys de classe.

Aquestes mencions han estat concedides a:

• Jonatan Bosch Seuba de 9 anys, de l’Escola Europa. Ha tingut una idea molt llaminera combinant el Xiclet de maduixa amb els Lacasitos de colors.
• Carla Lombarte, de 9 anys, de l’Escola Santa Maria del Mar. Ha proposat un espectacular sabor de Kinder Bueno amb fusió de caramel de taronja.
• Lucas Sánchez, de l’Escola Salou, de 3 anys. El Lucas va proposar crear el gelat de la Peppa Pig consistent en gelat de maduixa, amb maduixes i líquid de maduixa.

El gelat guanyador serà triat com a Gelat Xic’S i serà publicat als mitjans com a tal el divendres dia 14 de juny. A més, aquest tindrà un preu especial per als socis del Club. El nen que hagi triat el sabor guanyador podrà anar amb tota la seva classe a descobrir com es confeccionen els gelats, i podran participar tots junts en l’elaboració del Gelat Xic’s

Document Actions