Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Infància organitza un concurs per crear el Gelat Xic’s 2013

Els infants de P3 a 6è de primària podran proposar el sabor que més els agradi a través de les seves escoles i tastar els gelats finalistes a la gelateria La Ibense

dilluns 13 maig 2013

Els nens i nenes de Salou podran participar en el divertit concurs per crear el sabor més original i exclusiu del Gelat Xic’s 2013.  La Regidoria d'Infància i la geladeria La Ibense, seguint amb la voluntat d'oferir als nens i famílies de Salou un opcions de lleure i  qualitat, impulsem el projecte de crear el gelat Xic'S, un gelat exclusiu fet pels nens i per als nens del municipi.

Per tal de crear aquest nou sabor, s’impulsa un concrus on particparan tots els nens de Salou i que es vincula amb les escoles de tot Salou donat que participaran els nens i nenes que actualment cursin des de P3 a 6è de primària.

La regidora d’ensenyament Júlia Gómez s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta iniciativa que “proposa una activitat educativa i creativa pels més petits, una manera d’apropar el Club Xic’s als infants” i ha remarcat que “des de la regidoria d’ensenyament treballem per incorporar idees i activitats educatives que facin gaudir al més petits del seu temps de lleure i de la seva ciutat  compartint aquestes iniciatives amb la seva família”.

Per tal de que els més petits, puguin participar, es repartirà un fulletó entre les escoles per a que cada nen escolaritzat a Salou pugui dir i exposar el sabor que li agradaria que formés el gelat Xic’S. Cada nen omplirà la butlleta indicant clarament el seu nom, cognoms, el curs i l’escola, així com la proposta de gelat. I es quedarà una part de la butlleta que li donarà opció a poder tastar els 3 sabors finalistes.

Posteriorment es recolliran totes les propostes directament a les escoles. El termini de recollida de les butlletes és fins el dia 17 de maig de 2013.
Entre diversos membres de la Regidoria d'Infància i de la geladeria La Ibense es triaran 3 gelats finalistes. Aquests sortiran publicats a la web de l'Ajuntament www.salou.cat i al facebook del Club Xic's el 31 de maig.

Del 1 al 12 de juny, tots els nens que ho vulguin podran tastar els 3 sabors finalistes a la gelateria La Ibense (del carrer Barcelona) i votar in situ quin sabor és el que els agrada més. Per tal de provar els gelats, caldrà que presentin una part de la butlleta conforme han participat al concurs.

El gelat guanyador serà triat com a Gelat Xic'S i serà publicat als mitjans com a tal el divendres dia 14 de juny. A més, aquest tindrà un preu especial per als socis del Club. El nen que hagi triat el sabor guanyador podrà anar amb tota la seva classe a descobrir com es confeccionen els gelats, i podran participar tots junts en l'elaboració del Gelat Xic's.

Galeria d'imatges

gelat_A_OK_21x10.jpg
gelat_A_OK_21x10.jpg

Document Actions