Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Informació Municipal pel Pagament de l'IBI

Per facilitar el pagament de l’impost municipal, l’Ajuntament tornarà a enviar el document als domicilis amb la numeració correcta

dimecres 23 juny 2010

L’Ajuntament de Salou informa que hi ha hagut una errada de codificació en la impressió dels tríptics de l’IBI, document que reben les persones que no tenen domiciliat el seu rebut bancari. En aquest sentit, i per tal de facilitar el pagament de l’impost municipal, l’Ajuntament tornarà a enviar el document als domicilis amb la numeració correcta per tal de que els ciutadans no tinguin cap problema a l’hora de realitzar el pagament en les seves oficines bancàries habituals.

D’altra banda, recordar que l’Ajuntament de Salou permetrà pagar els impostos de l’IBI i la taxa de recollida  de residus urbans domiciliaris a l’habitatge habitual de manera fraccionada en dos pagaments. Es podrà pagar el 50% fins el 15 de setembre i l’altra 50% de l’import fins el 15 de desembre. Els sol·licitants que es vulguin acollir a aquesta mesura no podran superar els 16.000 euros d’ingressos bruts.

Document Actions