Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Informació sobre les entrades del concert de Miguel Bosé

dilluns 14 juliol 2008

Tal com hem informat anteriorment, el concert de Miguel Bosé, previst per dissabte passat al camp de futbol de Salou, ha quedat ajornat fins al divendres 1 d'agost, a les 22 hores al mateix lloc a causa de les fortes pluges que es van registrar dissabte al municipi.

Les entrades adquirides per al concert del 12 de juliol seran vàlides per al concert del dia 1 d'agost, és a dir, no cal canviar les entrades per anar al proper concert i les entrades que s'havien de recollir a taquilla continuaran estant disponibles allí.

Per contra, els que no puguin anar al concert del dia 1 i tinguin la entrada comprada, podran recuperar els diners de la següent manera:

- Els que van adquirir l'entrada als establiments Qui'k (Reus), Arsis (de Tarragona), a l'Ajuntament o al Patronat de Turisme de Salou, han d'adreçar-se al lloc on la van comprar.

- Els que van utilitzar el servei de TELENTRADA de Caixa Catalunya i disposen físicament de l'entrada, han d'anar a l'oficina on van comprar l'entrada. Els que l'havien de recollir a taquilla han de trucar al telèfon 902 10 12 12.

- Els que van comprar l'entrada pel SERVICAIXA i tenen l'entrada física poden dirigir-se als punts següents:
Reus : Discos Qui'k, C/ Sant Joan 16
Tarragona : Arsis, C/ Fortuny
Salou : Ajuntament de Salou
Barcelona: The Project Diagonal 482 2º 2ª de 10 a 14 h i de 15'30 a 18'30 h
Lleida: La Traca c/ Paer Casanovas 12 de 10 a 14 h i de 16 a 19 h

Els que no disposen fisicament de la entrada perquè l'havien de recollir a taquilla o l'han comprat lluny dels punts de canvi proposats han d'escriure a infobosesalou@gmail.com explicant el seu cas i rebran resposta de com aconseguir la devolució. Per a qualsevol consulta relacionada amb les devolucions de les entrades us podreu adreçar a la mateixa adreça de correu electrònic.

El termini de devolució d'entrades i retorn de diners finalitzará el dia 30 de juliol.

D'altra banda, els que no havien comprat cap entrada i vulguin veure l'actuació de Miguel Bosé, encara són a temps de fer-ho als punts de venda oficials:

Salou: Ajuntament i Patronat de Turisme
Reus: Qui'k
Tarragona: Arsis
Telentrada
Servicaixa

Document Actions