Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inscripcions obertes, per a la 30a edició de l’Escola Esportiva d’Estiu de Salou

dimecres 09 juny 2021

L’escola, adreçada a infants d’entre 3 i 14 anys, tindrà lloc al Pavelló Salou Centre, des del 5 de juliol, i fins al 3 de setembre

A partir d’avui dimecres, 9 de juny, els infants empadronats a Salou podran formalitzar les inscripcions, a través de la plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Per a la resta de la població, la inscripció s’obrirà a partir del 28 de juny, al mateix enllaç

 

La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou ofereix, un any més, l’Escola Esportiva d’Estiu (Escola Iniciació Esportiva i Multijoc), al Pavelló Salou Centre, des del 5 de juliol de 2021 i fins al 3 de setembre. Cal destacar, que, enguany, se celebra la 30a edició.

Les places són limitades i se seguiran totes les recomanacions que es facin des del Govern de la Generalitat de Catalunya, per tal que sigui un espai segur i lliure de COVID-19.

La modalitat d’inscripció és per setmanes. Les famílies podran optar per escollir entre les següents, compreses entre els dies:

 • 1a setmana: del 5 al 9 de juliol
 • 2a setmana: del 12 al 16 de juliol
 • 3a setmana: del 19 al 23 de juliol
 • 4a setmana: del 26 al 30 de juliol
 • 5a setmana: del 2 al 6 d'agost
 • 6a setmana: del 9 al 13 d’agost
 • 7a setmana: del 16 al 20 d’agost
 • 8a setmana: del 23 al 27 d’agost
 • 9a setmana: del 30 d’agost al 3 de setembre

Els preus de cada setmana de l’Escola Esportiva d’Estiu són els següents:

 • Escola Iniciació Esportiva (des de P3, i fins a 4t de primària): 24,65 euros, per setmana.
 • Multijoc (des de 5è de primària, i fins a 2n d’E.S.O): 29,05 euros, per setmana.

Les famílies tenen un descompte del 10% sobre el preu, per als infants socis del Club Xic’S; i un 10%, també, per a famílies nombroses o monoparentals.

El procés d’inscripció comença a partir d’avui dimecres, 9 de juny, per als nens i nenes empadronats a Salou, i es durà a terme a través de a plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Per a la resta de la població, la inscripció s’obrirà a partir del 28 de juny de 2021, al mateix enllaç.

Caldrà emplenar el formulari amb les dades de l'infant, les setmanes que es desitgin, les autoritzacions corresponents i adjuntar la documentació requerida. Les famílies completaran la inscripció i abonaran l’import, directament, mitjançant aquesta plataforma.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha reconegut el treball de la regidoria per poder acollir una nova edició de l’Escola Esportiva d’una forma adaptada, ja que “es tracta d’una iniciativa molt interessant, que permet apropar els més petits al món de l’esport, a través d’activitats lúdiques, durant tot l’estiu”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha manifestat que “estem contents de poder tornar a organitzar l'Escola Esportiva d'Estiu després d'un any 2020 on no vam poder oferir el servei, atesa la conjuntura de pandèmia”. Tanmateix, ha explicat, “aquesta serà una edició limitada, encara”, però “esperem que el proper estiu ja puguem tornar a donar el servei com es feia fins al 2019”.

Document Actions