Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Instal·lades tres guinguetes a la platja de Llevant de Salou

divendres 22 març 2024

La platja de Llevant de Salou es prepara per donar la benvinguda a la Setmana Santa amb la instal·lació de tres noves guinguetes, com a part d'una renovació amb l'objectiu de millorar l'experiència dels usuaris.

Aquest canvi forma part d'una iniciativa més àmplia que ha reduït el nombre de llicències per a guinguetes de 28 a 18, buscant així platges més amables i proporcionant un servei més qualitatiu i espaiós als visitants.

Les noves guinguetes destaquen per ser més còmodes, espaioses, modernes i amigables, gràcies a una distribució que separa les anteriors instal·lacions en unitats independents, ampliant l'espai disponible.

A més, cada guingueta compta amb una bomba d'aire, cuina més gran, un bar ampliat i lavabos públics accessibles per a persones amb discapacitats funcionals, tot un avanç respecte a les instal·lacions anteriors que durant 12 anys van utilitzar el mateix mòdul.

En la temporada d'estiu, s'espera que un total de 18 guinguetes comencin a operar, repartides entre la platja de Ponent, Capellans i cala Crancs, a més de les tres ja esmentades a la Platja de Llevant.

Amb aquestes millores, Salou pretén oferir una millor experiència a la platja, creant un entorn més agradable i sostenible per a tots els que visiten les costes de la ciutat durant la temporada estiuenca.

Galeria d'imatges

guinguetes2.jfif
guinguetes_1.jfif

Document Actions