Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ISOSTAR EXTREME MAN Salou llança les seves 100 últimes places

dimarts 29 abril 2014

La prova, primera del calendari Extreme Man , tanca inscripcions a la mitjanit de diumenge 4 de maig

 

Tot està preparat. El proper 11 de maig ISOSTAR EXTREME MAN Salou obrirà el calendari d'aquest circuit internacional de mitja distància. Amb les últimes 100 places disponibles, la competició tancarà el termini d'inscripció a la mitjanit del diumenge 4 de maig.
Per tant, "els interessats ténen la darrera oportunitat de sumar-se a un ISOSTAR EXTREME MAN Salou renovat que estrena un circuit ciclista a una sola volta, totalment pla i tancat al trànsit", apuntava el regidor d'Esports Felip Ortiz. Una nova proposta que permetrà al triatleta rodar a màxima velocitat en un recorregut blindat, 100% segur, que discorrerà majoritàriament per l'autovia A7 en direcció sud.

A més, ISOSTAR EXTREME MAN Salou presenta dues novetats destacades:
- Speed ​​points. Trams cronometrats , tant en el sector ciclista com en la carrera a peu , amb premi al més ràpid i classificació especial .
- Seguiment en viu. Possibilitat de seguir als participants i la seva evolució, a través d'ordinador, mòbil o tablet en www.extreme- man.com
Més informació i últimes inscripcions disponibles a: www.extreme-man.com


Sobre Isostar
ISOSTAR ( www.isostar.es ), marca pionera, líder i referent en el mercat de nutrició esportiva compta amb una àmplia gamma de productes amb més de 50 referències en Hidratació, Energètics, Complements i Proteïnes per cobrir totes les necessitats dels esportistes de tots els nivells, abans, durant i després de la pràctica esportiva
.

Galeria d'imatges

extrememan.jpg
IV9A8554.jpg

Document Actions