Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

IV Open Nacional Salou 2002

dilluns 02 desembre 2002

Salou, acull un any més, els dies 6,7 i 8 de desembre, les competicions més importants de Balls de Saló.
El dia 6 de desembre se celebrarà el IV Open Nacional Salou 2002, de Ball Esportiu, en totes les seves modalitats. Aquesta competició és la més important en l'àmbit nacional i hi participaran més de 600 parelles vingudes d'arreu de l'Estat espanyol.
Els dies 7 i 8, podrem gaudir de la competició de caràcter internacional, puntuable al Rànquing Mundial: International Open Standard and Latino, on es reuniran més d'un centenar de parelles d'arreu del món, destacant la presència dels Campions del Món, els Campions d'Europa i els Campions Nacionals, entre d'altres...
Open Profesional and Open Junior: dues competicions creades com a espectacle, una en categoria professional, amb les 25 millors parelles del món, i l'altra en categoria juvenil i junior. Hi assistirà el Campió del Món Junior (Rússia) i el Campió d'Europa Junior (Itàlia).
Aquesta quarta edició comptarà amb una novetat: el I Open Salsa, que per primera vegada es celebrarà en territori espanyol, també de tallers (classes tècniques) i classes d'iniciació gratuïtes.
A la nit, festa amb música salsa al Tropical Heat.
Les competicions es realitzaran al Pavelló Municipal d'Esports, i el preu de l'entrada és de 6' per dia.

Document Actions