Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ja es pot pagar la zona blava de Salou a través del mòbil

dimarts 21 juliol 2015

Salou se  suma al concepte de ‘Smart City’ per tal de millorar i facilitar els tràmits als usuaris

 

Salou permet des d’avui utilitzar una APP ‘eysamobile’ per pagar les zones blaves d’aparcaments al municipi. Aquesta aplicació permetrà millorar i facilitar el pagament de les zones blaves del municipi, alhora que farà més còmoda questa tasca per a l’usuari final. La nova APP està disponible per android i també en IOS, a més de poder donar-se d’alta accedint a la web www.eysamobile.com. Per utilitzar EYSAMobile has de donar-te d’alta i efectuar una recàrrega mínima de saldo.

Avui, el regidor de Mobilitat, Marc Montagut, ha explicat que aquest sistema “té 4 clares avantatges: és més ràpid ja que es pot pagar des del cotxe mateix; més fàcil perquè no cal tenir monedes ni canvi; més barat perquè pots ajustar el pagament de la quantitat i et retorna els diners no consumits, a més de ser més còmode perquè es maneja des del telèfon perquè permet la recàrrega de temps d’estacionament a distància”.

Un cop activada la zona blava a través de l’aplicació, s’envia un missatge amb la matricula al controlador avisant-lo del pagament i de l’horari de que disposa aquell vehicle. Segons Montagut “el que pretenem es millorar el servei ofert fins ara i donar una major comoditat i facilitat a l’usuari final”. També es distribueix un tríptic informatiu per donar-ne major difusió.

L’app eysamobile es totalment gratuïta i es pot descarregar en qualsevol dispositiu mòbil. Un cop descarregada l’usuari s’ha de donar d’alta com a usuari indicant les  dades personals, les del vehicle i les d’un sistema de pagament vàlid (targeta de crèdit o PayPal). Un cop registrat, ja es pot gaudir dels avantatges de pagar l’estacionament amb el dispositiu mòbil.

Per a més informació podeu consultar el web www.eysamobile.com

 

Galeria d'imatges

zblava.jpg
zblava.JPG

Document Actions