Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ja s'han presentat una trentena de candidatures als 'Guardons a la continuïtat empresarial'

dimecres 07 novembre 2007

Uns 35 establiments han presentat ja la seva candidatura als 'Guardons a la continuïtat empresarial' que es lliuraran per primera vegada a Salou el proper 29 de novembre a les 21 hores, en el transcurs d'un acte acadèmic que se celebrarà al Teatre Auditori (TAS). En aquest acte hi seran presents les autoritats del municipi i després, aquells que ho desitgin podran participar en un sopar.

Tal com ja va informar el consistori, aquests guardons tenen com a objectiu premiar aquells empresaris, empreses i establiments comercials, dels diferents sectors econòmics de la ciutat, amb una notòria antiguitat. Es tracta d'agrair-los així la seva trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l'adaptació contínua a l'evolució de les necessitats dels ciutadans i els clients.

'Amb l'organització d'aquest esdeveniment, l'Ajuntament de Salou, des de la seva àrea de Promoció de la Ciutat, vol reconèixer la importància que té el teixit empresarial salouenc en el bon funcionament del municipi', va explicar el regidor responsable de l'àrea esmentada, Marc Montagut.

Amb aquesta finalitat, el consistori s'ha posat en contacte amb els empresaris de la localitat, via correu, perquè puguin presentar-s'hi. Els candidats que optin als premis poden fer arribar encara la seva sol·licitud a l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Salou amb la documentació corresponent. Tenen de termini fins al 16 de novembre. Per qualsevol dubte o aclariment, poden trucar al telèfon d'aquesta àrea: 977 30 92 19.

Document Actions