Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Jarabe de Palo i Pignoise, caps de cartell de 'Coronita Save the Beach', demà a la Platja de Llevant de Salou

dijous 13 agost 2009

Un operatiu especial habilitarà prop de 2.200 places d'aparcament demà divendres i pel dissabte 15 d'agost

El dissabte a les 21.45 es tancarà al trànsit el passeig Miramar i el Jaume I per a veure l'espectacle de focs artificials

El divendres 14 d'agost i en el marc de les Nits Daurades, Salou viurà una nit de festa i música amb un macroconcert organitzat pel Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Salou, 40 principales i Coronita. Fruit d'aquesta col.laboració s'ha escollit la Platja de Llevant de Salou com a escenari de la última edició de la gira Coronita Save the Beach d'aquest 2009.

Davant la previsió d'un nombre molt elevat de persones que assistiran al concert gratuït des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s'ha dissenyat un operatiu especial coordinat amb el cos de Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, segons han informat des de la Policia Local s'han habilitat per demà divendres 14 d'agost i per al dissabte 15 quasi 2200 places d'aparcament addicionals ubicades a indrets estratègics com son les tres entrades de la ciutat que serviran d'aparcaments dissuassoris. D'una banda, hi haurà capacitat per a 650 vehicles a la zona del camp d'esports municipal; 800 més a la nova urbanització del sector 05-Emprius; i 740 més darrera del Càmping La Unión; al final de l'Avinguda Carles Buhigas. Es tracta de no crear una circulació innecessària dins el municipi ja que col.lapsaria les principals vies de comunicació. Tots aquests aparcaments estaran degudament senyalitzats i comptaran amb vigilància.

Al marge de l'aparcament, també s'ha creat un operatiu policial que mobilitzarà demà divendres a 58 agents de la Policia Local i el dissabte, dia de la processó 78 agents més, unes patrulles que s'han de sumar a les que els Mossos d'Esquadra posaran a disposició per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit. El regidor de Seguretat ciutadana, Alberto del Hierro, comentava que 'és molt important que s'arribi amb l'antelació suficient tant al concert de Save The Beach com als actes de la processó i que en tot moment es faci cas de les indicacions dels cossos i forces de seguretat'.

Cal destacar que el dissabte 15 d'agost, a partir de les 21,45 hores quedarà tallat al trànsit tant el passeig Miramar com el passeig Jaume I per tal de garantir la seguretat dels milers d'assistents a la cloenda de la festa de les Nits Daurades amb els focs d'artifici. Tot i que no es podrà circular per aquests dos passeigs s'habilitaran itineraris alternatius degudament senyalitzats.

Document Actions