Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joan Pera, Emma Vilarasau i Sergio Dalma arriben al TAS aquesta temporada de tardor-hivern

Com a novetat, s’inicien els cicles gratuïts ‘Cinema Gent Gran’ i ‘Cinema Xic’s' pels infants fruit d’una demanda ciutadana

dimarts 16 novembre 2010

Aquest matí l’alcalde de Salou, Pere Granados, amb un convidat especial, l’actor Joan Pera,  han presentat la programació per la propera temporada de tardor-hivern al Teatre Auditori de Salou. La Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, també ha participat en la presentació d’un programa ple de novetats amb activitats adreçades a infants, adults i gent gran.

Granados ha comentat que “enguany el TAS s’ha convertit en un punt de referència per la cultura de la província de Tarragona amb obres i espectacles d’elevada qualitat” i ha afegit que “a més estem orgullosos de presentar els cicles gratuïts de cinema adreçats a infants i a gent gran que respon a una demanda dels ciutadans”.

Pel que fa a la programació teatral, un dels plats forts serà l’obra de ‘La Doble vida d’en John’,  comèdia dirigida per l'Àngel Llàcer que arribarà al Teatre Auditori de Salou el proper 20 de novembre a les 22 hores.  Explica la història d’un home en clau d’humor que té dos matrimonis paral•lels.  Està protagonitzada pel Joan Pera que ha explicat que es tracta “d’una obra mestra, amb una gran qualitat estructural,  actualment número 1 a la ciutat de Nova York ”. Joan Pera ha destacat la direcció de l’Àngel Llàcer que li dona “molt bon ritme a l’obra, fet que ens permet jugar amb el públic i crear una màgia especial”.

Es tracta d'una comèdia de portes que s’obren i es tanquen, un vodevil del conegut autor Ray Cooney, que ja s’havia representat a Catalunya.  El reconegut actor, Joan Pera, ha agraït l’acollida de Salou tot dient que “ és un punt d’inflexió i de referència” i  ha destacat que “aquest municipi té la gran sort de comptar amb el TAS, un lloc extraordinari que sempre poso d’exemple de teatre”.
Altres de les actuacions teatrals representatives que es podran veure al TAS són: ‘un Déu Salvatge’ on dues parelles es reuneixen en assabentar-se que el fill d’una d’elles ha colpejat el de l’altra parella.  Des-classificats amb la Emma Vilarasau com a protagonista arribarà el 05 de desembre al Teatre  sota la direcció de Pere Riera que explica la història sobre una periodista davant la seva última entrevista.

Altres obres com ObSexion o actuacions de Sarsuela o l’espectacle del Cor Jove Vila de Salou  amb La Màgia del Swing. Com actuació musical estrella, Sergio Dalma presentarà ‘Via Dalma’ amb l’adaptació dels millors èxits italians d’autors tan coneguts com ‘Tú’, ‘De amor ya no se muere’ o ‘Jardín Prohibido’.

 

Cicles especials de cinema per la gent gran i els infants

Una de les novetats més importants, que respon a una demanda ciutadana, és el cicle gratuït de ‘Cinema Gent Gran’ que projectarà films tan coneguts com ‘Los lunes al Sol’, ‘Volver’ o ‘La milla verde’. Igualment, la programació també contempla un cicle gratuït pels més petits com ‘Cinema Xic’s’ amb pel•lícules pels més petits com ‘Bob Esponja: la pel•lícula’ o ‘Viatge màgic a Àfrica’ entre altres.

En relació al pressupost, la Regidora de Cultura, Isabel Aguilera ha apuntat que “enguany s’ha reduït en un 15%” fruit de la política de contenció en la despesa del Consistori”.

Tots aquells que estiguin interessats en assistir en algun dels espectacles i vulgueu rebre més informació podeu dirigir-vos a les oficines del TAS de dilluns a divendres de 10 a 14h o trucar al Tel. 977 309 217.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions