Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joan Pera, Josep Mª Pou, Los Sírex o Camarón, alguns dels plats forts de la programació del TAS de tardor-hivern

divendres 13 novembre 2009

Salou aposta pel teatre, la música, la dansa i els espectacles infantils amb una reducció de preus de la butaca

Aquest matí la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, i l'alcalde de Salou, Pere Granados, han presentat la programació del Teatre Auditori de Salou pels mesos de novembre a febrer. Durant l'acte s'han presentat les diverses actuacions que ompliran la programació d'aquest període tardor i hivern.

Com ha explicat la Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, 'amb els 13 espectacles previstos per aquest període de novembre a febrer es pretén donar un impuls a la cultura amb un espectacle setmanal i amb una rebaixa de preus per a fer-los més populars'. Així, alguns dels espectacles seran gratuïts, d'altres tenen preus simbòlics de 2 o 5 euros i els grans espectacles rebaixen a 18 euros les entrades per al públic general i a 15 euros en el cas dels joves i jubilats.

Algunes de les actuacions més representatives que podrem veure en el TAS són: els diferents concerts de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya dirigida per Ros Marbà; la Glòria del mercat amb el reconegut Joan Pera; Els nois d'història dirigida per Josep Maria Pou; el ballet de Camarón, la leyenda del tiempo o l'espectacle musical dels Sirex en record als 50 anys. Altres actuacions són una gala Benèfica de l'Escola de Dansa Sandra Rubí a favor del Laboratori d'Investigació del Càncer del Desenvolupament de l'hospital Sant Joan de Déu, o diversos espectacles infantils, entre d'altres.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, per la seva part ha comentat que 'el TAS s'ha convertit en un important centre de desenvolupament i plataforma d'activitats per fer protagonistes les entitats i associacions locals i per acostar la cultura a tots els ciutadans'. Granados ha afegit que: 'hem volgut fer una programació variada per tal d'arribar a tots els públics' i ha recordat que el TAS 'ha suposat una revolució dins la societat salouenca en arts escèniques'.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 23 de novembre a les oficines del TAS, a la mateixa taquilla dues hores abans de començar l'espectacle i per ServiCaixa. Tots aquells que estigueu interessats en assistir en algun dels espectacles i vulgueu rebre més informació podeu dirigir-vos a les oficines del TAS de dilluns a divendres de 10 a 14h o trucar al Tel. 977 309 217.

Document Actions