Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joan Pera presenta “Fer Riure és un Art” al TAS de Salou

dimecres 18 novembre 2015

L’obra vol celebrar els 50 anys de professió de l’artista amb una classe magistral sobre l’art de fer riure

El Teatre Auditori de Salou acollirà, aquest divendres a les 22h, l’artista Joan Pera que ens presentarà la seva obra “Fer Riure és un Art”. Pera, vol celebrar els 50 anys de professió amb una classe magistral sobre l'art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol davant del seu públic.

Sota la direcció de Martí Torras, el reconegut artista ha preparat un espectacle únic per celebrar 50 anys de professió. 50 anys al llarg dels quals ha actuat en 5.765 funcions i ha acumulat més de 2.700.000 espectadors, sumant les 17 produccions de Focus a les que ha participat. Xifres que seguiran augmentant.

Joan Pera és un conferenciant, un gran actor en el món de la comèdia que ens explica com és l’art de fer riure: per què riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem... Sol a l'escenari, en Joan presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor.

Fer riure és un art no deixa de ser un estudi antropològic sobre la comicitat on en Pera utilitza de tant en tant alguns dels personatges que ha interpretat o doblat al llarg de la seva trajectòria artística, entre els quals, apareixen alguns dels millors còmics nacionals i internacionals (Woody Allen, Rowan Atkinson,...) Fer riure és un art és una classe magistral, una conferència, farcida de relats de l’experiència de l’artista als escenaris, de noves anècdotes divertidíssimes, amb un únic interès: FER-NOS RIURE.

Recordar que les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, les tardes de dimarts i dijous de 17 a 20 hores i dues hores abans de l’espectacle. El preu de l’entrada anticipada es de 18 euros i el preu de l’entrada a taquilla es de 20 euros.

Galeria d'imatges

joan_pera_petit.jpg
Imatge.JPG

Document Actions