Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

JOAN PERA: Venir a Salou és com estar en un lloc encantador, al centre d'Europa

divendres 05 gener 2024

Joan Pera, l'entranyable actor i guardonat amb la Creu Sant Jordi, ha captivat el públic del Teatre Auditori de Salou (TAS) amb la seva obra 'Tot l'any pot ser Nadal', una actuació que va tenir lloc el passat 30 de desembre.

El còmic ha compartit el seu vincle afectiu amb Salou, una ciutat que coneix des de fa quasi 50 anys i que descriu amb paraules plenes de sentiment, orgull i una barreja de nostàlgia.

 Quan se li pregunta sobre les seves visites a Salou, Joan Pera respon amb un afectuós "Moltes, moltes… No me’n recordo, però potser unes 20". Descriu Salou com una d'aquelles ciutats de "visita obligada", on ha vingut tant a actuar com a descansar, durant l'estiu. La ciutat, segons ell, és "meravellosa" i sempre l'ha acollit "amb els braços oberts".

 El vincle de Joan Pera amb Salou és ric en records; des de les seves escapades juvenils durant el servei militar (a Tarragona) fins a ser pregoner en una Festa Major.

Cada moment passat a Salou sembla tenir un lloc especial en la seva memòria. Recorda com Salou ha canviat "molt – tant com jo – i ha canviat per bé", comparant la seva sensació a Salou amb estar en un lloc "curiós i encantador" - Ginebra - com al "centre d'Europa".

Per a Joan Pera, cada actuació a Salou és més que un esdeveniment; és un retorn a un lloc carregat d'històries i emocions, on el reben amb els braços oberts

 Aquesta ciutat  amb les seves "platges meravelloses" i gent "molt hospitalària", ha estat testimoni de l'evolució tant del lloc com de l'actor.

Per a Joan Pera, cada actuació a Salou és més que un esdeveniment; és un retorn a un lloc carregat d'històries i emocions. Amb cada visita, celebra la transformació positiva de la ciutat i la seva pròpia connexió duradora amb aquest lloc especial que sempre el rep “amb els braços oberts".

Fitxers adjunts

Document Actions