Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

José Blanco, enceta amb el pregó de les Nits Daurades unes festes d'alt contingut familiar

dimarts 11 agost 2009

Aquest diumenge 9 d'agost s'ha donat el tret de sortida a les Nits Daurades de Salou; la festa major d'estiu que va aplegar a centenars de persones en els diferents actes convocats. Com marca la tradició el pregoner va donar la benvinguda a una setmana de festa. L'alcalde de Salou, Pere Granados, va ser l'encarregat de presentar José Blanco, una persona lligada al món del turisme i molt vinculada a Salou per la seva trajectòria professional ja que ha estat durant 8 anys treballant a PortAventura, els darrers 5 com a director comercial. 'És per mi un plaer comptar avui aquí amb la presència d'una persona que em consta s'estima Salou i que ha conegut bona part de la seva trajectòria com a municipi', presentava l'alcalde. En un escenari nou, a les fonts cibernètiques, centenars de persones es van reunir per escoltar el discurs que José Blanco, actualment director general del domini més gran esquiable dels Pirineus, GrandValira. 'Us preguntareu que fa aquí com a pregoner una persona que treballa a Andorra; és de Madrid i parla un català de la Puerta del Sol', va assegurar. Precisament, al llarg del seu discurs Blanco va anar explicant les raons de perquè havia acceptat la invitació de Salou 'també, en part, perquè sento molt d'amor per aquesta població i, també en part per irresponsabilitat', deia. En aquest sentit, Blanco va explicar que 'em mereixen molt de respecte els meus predecessors'.

Enmig d'una tarda que amenaçava tempesta el pregoner va explicar com veu actualment Salou; 's'ha convertit en un municipi turístic i residencial amb qualitat i amb una gran diversitat d'oferta turística i per això és el principal motor de la Costa Daurada'. Blanco va detallar l'impuls de la ciutat i la visió de treball pionera per buscar ser seu d'una de les proves del RallyRacc; a més d'haver estat líder del treball en equip amb altres municipis turístics creant una aliança que 'porta a un posicionament sòlid' i on, segons deia, 'Salou és un referent reinventant-se'.

Després del discurs el pregoner va detonar la traca d'inici de la festa que es va sentir més enllà del passeig Jaume I. Aquest fet va donar pas a la nit del foc. Al llarg dels propers dies se succeiran moltíssims actes destinats a tot tipus de públic, però molt especialment al públic familiar.

Document Actions