Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

José María Reyes, pregoner de la Festa Major del 30 d’Octubre: ‘Em sento salouenc com ningú i orgullós d’això, i considero que aquest és el meu lloc i el de la meva família’

dijous 27 octubre 2022

El president del Club Salou Futbol Sala ha pronunciat, aquest vespre, el pregó d’inici de festes, al Saló de Plens

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que el club ‘dona l'oportunitat a molts joves salouencs de canalitzar el treball en equip, la companyonia, la lleialtat i l'orgull de compartir l'objectiu comú de portar, al més alt, el nom de Salou’

 

El president del Club Salou Futbol Sala, José María Reyes Cañellas, ha pronunciat, aquest vespre, el pregó de la Festa Major del 30 d’Octubre, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Salou.

L’acte de lectura del pregó ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà. També hi han fet acte de presència els regidors i regidores de l’Ajuntament de Salou. Així mateix, hi han assistit les Pubilles i l’Hereu; representants de cossos de seguretat, d’entitats i associacions; i veïns i veïnes de Salou. El pregoner ha anat acompanyat de la seva família i cercle d'amics, i membres del club.

L’alcalde Pere Granados, en el decurs del seu parlament, ha recordat que el fet històric de la segregació de Salou “fou el punt de partida del Salou actual, i és la mostra viva del fet que la unitat, l'autoestima i la cohesió són aquells elements capaços d'articular la força d'un poble, i de forjar-ne la seva identitat, des de la diversitat”.

Granados també ha posat de relleu l’important teixit associatiu de Salou, i, especialment, de les entitats esportives, destacant el protagonisme de la pràctica del futbol. I, en aquest sentit, ha presentat el pregoner d’enguany, que, cap a l’any 1999, va fundar, junt amb el seu germà Pedro, l’actual Club Salou Futbol Sala, el qual “dona l'oportunitat a molts joves salouencs de canalitzar, mitjançant la pràctica de l'esport, el treball en equip, la companyonia, la lleialtat i l'orgull de compartir l'objectiu comú de portar, al més alt, el nom de Salou”.

Per la seva banda, el pregoner José María Reyes ha recordat les seves arrels andaluses i mallorquines, i el fet que porta treballant i vivint a Salou des de fa gairebé 39 anys; expressant que “em sento salouenc com ningú i orgullós d’això, i considero que aquest és el meu lloc i el de la meva família”.

El president del club ha posat en valor el treball desinteressat i voluntari del seu germà Pedro i el de totes les persones que n’han format part i que en formen part, a dia d’avui; i els ha agraït “la seva dedicació, afició i interès”, així com el fet de compartir aquesta iniciativa esportiva que “projecta Salou allà on va, però que també infon i enforteix valors, com l’amistat, el respecte i la solidaritat”.

Per últim, ha parlat de la Segregació del municipi, i del paper dels seus avis, tiets i germans, els quals van ensenyar al pregoner que “Salou necessitava la llibertat per obrir-se camí i trobar la seva pròpia forma de desenvolupar-se, de viure, d’avançar i de progressar”.

L’acte ha acabat amb un lliurament d’obsequis al pregoner convidat, per part del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i de l’alcalde, Pere Granados.

En finalitzar l’acte del pregó, s’ha encès la traca d’inici de festa, al Passeig 30 d’Octubre.

Galeria d'imatges

2.JPG
3.JPG
4.JPG
1.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
10.JPG
9.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
11.JPG
0.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG
21.JPG
20.JPG
22.JPG

Document Actions