Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

José R. Moreno guanya el XIV Concurs Fotogràfic de Salou

dimarts 22 abril 2008

José Ramón Moreno amb l'obra 'Mikel Magritte' ha guanyat la XIV edició del Concurs Fotogràfic de Salou. L'acte de lliurament de premis va celebrar-se aquest passat cap de setmana a la Torre Vella, on es poden veure algunes de les obres que han participat enguany en aquesta convocatòria.

A banda de José Ramón Moreno, el jurat va guardonar també una obra d'Albert Porres que va fer-se amb el segon premi per 'Amanecer'; i una de José Torres Tabanera, amb el tercer premi, per 'Terminal'. En la categoria local, José Miquel Baena ha obtingut el primer premi, gràcies a la imatge titulada 'Andén 14 y ¾'; Sonia Martí Vernet, el segon, per 'Alzheimer'; i Marc Almeida, el tercer, amb l'obra 'Despojos'.

El jurat, integrat per persones de reconeguda vàlua dins del món de l'art i de la ftografia (en concret, per Raquel Medina, doctora en Història de l'Art, crítica d'art i membre de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA-AICA); Albert Saludes, fotògraf i membre de l'Associació Fotogràfica de Tarragona; Joan Casals, professor i artista visual i plàstic; Maria Gracia de la Hoz, Agrupació Fotogràfica de Reus; i Josep Maria Casanoves, Comissari de la Biennal Medalla Gaudí de Reus) va prendre aquesta decisió per unanimitat el passat 16 de març, després d'examinar i valorar més de 400 fotografies.

Cal tenir en compte que en aquesta edició, s'han presentat al concurs un total de 107 persones, gairebé el doble que l'any passat, en què el nombre de participants va ser de 66; i que la quantitat d'obres que optaven als premis també s'ha doblat pràcticament, en passar de 243 a 425.

La selecció de les obres guanyadores s'exposa a la Torre Vella i romandrà oberta fins al 18 de maig.

Document Actions