Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Josep Segura, Isabel Molina i Laura Rey guanyen els obsequis del sorteig de Sabor Salou 2012

Els guanyadors provenen de Barcelona, Granollers i Salou, la qual cosa consolida que l’esdeveniment és reclam turístic que atreu visitants d’arreu de Catalunya i també d’altres comunitats veïnes com Aragó o València

dijous 29 març 2012

Aquest matí s’ha efectuat el sorteig d’un pack regal entre totes les butlletes participants- prop de 7.000- en el marc de la fira ‘Sabor Salou’ celebrada del 16 al 18 de març a la capital de la Costa Daurada. El sorteig ha tingut lloc a la Sala de Comissions de l’Ajuntament de Salou davant la presència de Carlos Beunza, secretari accidental de l’Ajuntament de Salou; M. José Rodríguez, Regidora de Participació Ciutadana; i Andrea Mazzanti, en representació de l’empresa IMC encarregada de la direcció tècnica d’aquest esdeveniment.

L’afortunada i guanyadora d’una estada per a dues persones a l’Hotel Magnòlia ha estat la Laura Rey, de Granollers, mentre que la samarreta oficial del Club Gimnàstic signada per tots els jugadors li ha tocat al Josep Segura, de Barcelona, i el pack de productes San Miguel a Isabel Molina, de Salou.

Cal recordar que la fira ha estat tot un èxit, superant les 25.000 degustacions servides, amb un gran nombre de participants en la seva segona edició i un major nombre d’expositors, a més de comptar amb la presència de Rafael Ansón, president de la Real Academia Española de Gastronomía en l’acte inaugural.

Galeria d'imatges

DSC04402.JPG
DSC04402.JPG

Document Actions