Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joventut organitza la segona edició de la Festa Jove

El camp d’esports municipal serà l’escenari de les activitats lúdiques

dimarts 11 juny 2013

Per segon any, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou organitza la Festa Jove Fi de Curs. Una festa lúdico-esportiva on els joves de 13 a 25 anys podran participar i gaudir de les múltiples activitats que hi ha programades. Enguany, com a segona edició, son moltes les novetats que es presenten. “Els joves ens van fer arribar un seguit d’inquietuds que des de la regidoria hem incorporat gràcies a les aportacions rebudes després per la primera edició”, ha explicat el regidor de joventut Felip Ortiz.

La festa tindrà lloc el proper divendres 21 de juny, però l’horari passarà a ser de tarda-nit, i començarà a les 18h i finalitzarà a la 1 de la matinada, amb l’objectiu de fer més amè el torneig de futbol 7 i aprofitar la nit per a realitzar una sessió de cinema a la fresca amb crispetes incloses per a tots els joves assistents. Mentre l’any passat el dinar era una barbacoa popular, enguany el sopar mantindrà l’esperit jove amb pizzes per a tots els assistents. L’acte està acompanyat pels els torneigs de Play Station i de Blade ball que organitzarà l’associació RPG Salou.

Sens dubte però, la principal novetat serà la gratuïtat de les inscripcions que s’hauran de fer al PIJ abans del 19 de juny.

 

Galeria d'imatges

FESTA_JOVE_FI_DE_CURS.jpg
FESTA_JOVE_FI_DE_CURS.jpg

Document Actions