Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joves de Salou participen en un nou consell de Joventut

dimarts 15 juliol 2014


La trobada ha servit per posar en coneixement les darreres activitats que munta la regidoria de Joventut; com és el cas de l’Anden 0, la nova edició del Carretera i Manta o la propera Land Party
 
Ahir al vespre es va realitzar una nova reunió del Consell Assessor de Joventut on un total de 15 joves del municipi de Salou es van reunir amb l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’infància i joventut, Júlia Gómez així com altres representants d’entitats juvenils del municipi. El punt de la trobada ha estat la Masia Tous i ha pogut parlar de diferents temes que preocupen a la joventut del municipi així com propostes per dinamitzar el lleure.
 
La trobada ha servit per posar en coneixement les darreres activitats que munta la regidoria de Joventut; com és el cas de l’Anden 0, la nova edició del Carretera i Manta o la propera Land Party. L’alcalde, Pere Granados, ha explicat  que “els joves tenen molt a dir i nosaltres estem oberts a escoltar-los i intentar donar-los suport en aquelles iniciatives que siguin interessants per ells i per tot el municipi”. En el consell s’han fet nombroses propostes relatives al lleure tant en època estival com d’hivern.

Galeria d'imatges

la_foto_3.JPG
la_foto_3.JPG

Document Actions